ΕΠΣΗ: Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα συζητηθεί το ερώτημα της ΕΠΟ σχετικά με το μέλλον των τοπικών πρωταθλημάτων

Η ΕΠΟ με έγγραφό της θέτει ερώτημα στην ΕΠΣ Ηρακλείου, όπως και στις Ενώσεις όλης της χώρας, σχετικά με το μέλλον των τοπικών πρωταθλημάτων. Αυτό το ζήτημα θα συζητηθεί σε τηλεδιάσκεψη που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα με την συμμετοχή των σωματείων όλων των κατηγοριών της ΕΠΣΗ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ μετά την τελευταία συνεδρίαση:

Μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασε την Πέμπτη 18 Μαρτίου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ. Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι τα εξής:

1) Ενημέρωση από τον πρόεδρο κ. Τζώρτζογλου σχετικά με τις εκλογικές διεργασίες που γίνονται στην ΕΠΟ. Το θέμα των εκλογών θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα μετά την επίσημη ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων από την εκλογική επιτροπή της ΕΠΟ.

2) Ενημέρωση για τις επαφές με την Γ’ Εθνική, χωρίς να έχει πάντως δοθεί ακόμα οριστικό χρονοδιάγραμμα από την ΕΠΟ, παρότι έχει επιτραπεί σε όλες τις ομάδες να κάνουν προπονήσεις, τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

3) Εστάλη έγγραφο από την ΕΠΟ με ερώτημα προς την ΕΠΣΗ σχετικά με το μέλλον των τοπικών πρωταθλημάτων. Κατόπιν εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Γιώργου-Πλούταρχου Κουτεντάκη θα διοργανωθεί νέα τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή όλων των σωματείων της ΕΠΣΗ την Δευτέρα 22 Μαρτίου και ώρα 18:00.

4) Συζητήθηκε το θέμα με τους ορισμούς παρατηρητών στο πρωτάθλημα της Super League 2.

5) Αναφορά στο ενωσιακό γήπεδο και ενημέρωση από τον κ. Μανόλη Μαθιουδάκη για τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

6) Συζήτηση για το κτιριακές υποδομές της ΕΠΣΗ και τα προβλήματα που έχουν προκύψει, ενημέρωση για τις εργασίες που έχουν γίνει αλλά και για τις νέες εργασίες που επειγόντως πρέπει να εκτελεστούν. Το θέμα έχει αναλάβει το μέλος της ΕΠΣΗ κ. Βαγγέλης Πετούσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News