ΕΠΣΗ: Τηλεδιάσκεψη με σημαντικά θέματα και αποφάσεις

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Τηλεδιάσκεψη με σημαντικά θέματα και αποφάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΠΣΗ έλαβε αθλητική αναγνώριση, ανακατασκευάζει το κτίριο και διοργανώνει αιμοδοσία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα μία ακόμη τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΠΣΗ σχετικά με θέματα που απασχολούν την ΕΠΣΗ, το ηρακλειώτικο αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιο αναλυτικά τέθηκαν τα εξής θέματα στην τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ:

1) Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Νίκος Τζώρτζογλου ενημέρωσε τα μέλη σχετικά με τις επαφές που κάνει καθημερινά με την Ομοσπονδία και άλλους φορείς για την πιθανότητα επανέναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων.

2) Η ΕΠΣΗ έλαβε σήμερα την αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ. Η Εκτελεστική Επιτροπή ευχαριστεί ιδιαίτερα την γραμματέα της κ. Βαγγελιώ Παπανδρουλιδάκη που εν καιρώ πανδημίας με δύσκολη την λειτουργία των υπηρεσιών, προσπάθησε καθημερινά, μεριμνώντας για την ολοκλήρωση των χρονοβόρων γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνταν.

3) Το μέλος της ΕΠΣΗ κ. Βαγγέλης Πετούσης θα αναλάβει τις επαφές με τις αρμόδιες υπηρεσίες για την ανακατασκευή του κτιρίου της ΕΠΣΗ το οποίο έχει υποστεί σοβαρές φθορές στο πέρασμα του χρόνου και οι ζημιές εντάθηκαν μετά από πρόσφατες κακοκαιρίες. Ήδη η ΕΠΣΗ έχει έρθει σε επαφή με τον Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, λαμβάνοντας την υπόσχεση για την χρηματοδότηση του κόστους των απαιτούμενων εργασιών.

4) Αυτή την περίοδο είναι τεράστιες οι ελλείψει που παρατηρούνται σε αίμα στα νοσοκομεία. Η ΕΠΣΗ δεν μένει μόνο στον αθλητικό της ρόλο αλλά θα συμβάλει και σε αυτή την κοινωνική προσφορά. Σε συνεργασία με τον δήμο Μαλεβιζίου και τον ΑΟ Δαμάστας θα διοργανωθεί αιμοδοσία το προσεχές διάστημα. Ήδη έχουν γίνει επαφές με τον δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μενέλαο Μποκέα και τον ηγέτη του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη ενώ ανατέθηκε στο μέλος της ΕΠΣΗ κ. Βαγγέλη Παπαγγελή να τρέξει τις διαδικασίες για την οργάνωση της αιμοδοσίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News