H Τριτωνία, ο Γαρεφαλάκης και η… επιχορήγηση Αυγενάκη

Ποδόσφαιρο
H Τριτωνία, ο Γαρεφαλάκης και η… επιχορήγηση Αυγενάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνω-κάτω έγιναν το Αστρίτσι και η ομάδα του από μία ανάρτηση του παλαίμαχου διαιτητή

Εν μέσω καραντίνας έγιναν «μαλλιά-κουβάρια» στο Αστρίτσι από μία ανάρτηση του παλαίμαχου διαιτητή κ. Μιχάλη Γαρεφαλάκη.

Ο κ. Γαρεφαλάκης ανακοίνωσε στο Facebook ότι έχει μία πληροφορία από… αξιόπιστη πηγή ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης είχε στείλει επιχορήγηση στην Τριτωνία και τον ευχαρίστησε για την υλική και ηθική βοήθεια προς τα σωματεία! Βέβαια, εφόσον έχει βάση αυτό που έγραψε ο κ. Γαρεφαλάκης προκαλεί τεράστιο θέμα στα όρια του σκανδάλου πως βγαίνουν από το Υφυπουργείο χρήματα απευθείας για ένα ερασιτεχνικό σωματείο!

Ο παλαίμαχος διαιτητής πιθανότατα θέλοντας να… κολακέψει τον Υφυπουργό, δεν αναλογίστηκε τι ζημιά κάνει στην Τριτωνία με αυτή την ανάρτηση. Ευτυχώς απάντησε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Μανόλης Συντιχάκης, τονίζοντας ότι η Τριτωνία ουδέποτε έχει λάβει ούτε ένα ευρώ, όπως και ισχύει πραγματικά!

Μάλιστα ο κ. Γαρεφαλάκης απάντησε στον κ. Συντιχάκη κάνοντας λόγο «για 7.500 ευρώ και άλλο ένα ποσό που δεν γνωρίζει» και… κατηγόρησε κι από πάνω την Τριτωνία ότι αν δεν πήρε τα λεφτά δεν είναι ευθύνη του υπουργού!

Στην ανάρτηση Γαρεφαλάκη υπήρξαν και άλλες τοποθετήσεις και κάποιοι έφτασαν μέχρι και να... κατηγορούν τη διοίκηση της Τριτωνίας τί έγιναν τα χρήματα του Αυγενάκη!

Όσα συνέβησαν είναι όντως απίστευτα και σίγουρα δεν τιμούν την αγνή προσπάθεια της διοίκησης του Μανόλη Συντιχάκη και το ιστορικό σωματείο της Τριτωνίας…

Απάντηση από το Δ.Σ.

Σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την ανάρτηση του κ. Γαρεφαλάκη, το Δ.Σ. της Τριτωνίας απαντά τα εξής:

«Δεν είχαμε καμία διάθεση να αναφερθούμε στο θέμα αλλά μετά την ανάρτηση του Προέδρου της Κοινότητας μας και τα διαφορά σχόλια που ακολούθησαν, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους φίλους μας για τα εξής: Τον Αύγουστο 2020 είχαμε συντάξει μια επιστολή προς την ΓΓΑ αλλά και άλλους φορείς, ζητώντας τους οικονομική βοήθεια για την διοργάνωση ενός μεγάλου τουρνουά παλαιμάχων και ακαδημιών που προγραμματίζαμε. Ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά από την ΓΓΑ ότι εγκρίθηκε μια οικονομική επιχορήγηση για την ομάδα μας. Παρά την συλλογή των απαιτούμενων δικαιολογητικών δηλώνουμε ότι η ομάδα μας ΤΡΙΤΩΝΙΑ ΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ δεν έχει λάβει μέχρι τώρα καμία οικονομική επιχορήγηση. Η μη λήψη της επιχορήγησης δεν είναι ευθύνη του ΔΣ της ομάδας μας.»
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News