Τοπικό

Ευχαριστήριο Τυλίσου για τα σπουδαία έργα στο γήπεδο

Η Περιφέρεια Κρήτης χρηματοδοτεί την αλλαγή χλοοτάπητα και την τοποθέτηση προβολέων

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη έρχεται για το σωματείο της Τυλίσου αλλά και την τοπική κοινωνία, καθώς εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης για την αλλαγή συνθετικού χλοοτάπητα και την τοποθέτηση προβολέων στο γήπεδο της ομάδας.

Η διοίκηση της Τυλίσου με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε για την υλοποίηση των δυο σπουδαίων αυτών έργων τους Σταύρου Αρναουτάκη και Νίκο Συριγωνάκη, ενώ βάζει μπροστά και άλλο ένα στόχο που είναι τα καινούργια αποδυτήρια. Στην ανακοίνωση που υπογράφεται από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Βασίλη Κουβίδη αναφέρονται τα εξής:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Τυλίσου (Α.Ο.Τ.) επιθυμεί να εκφράσει για άλλη μια φορά δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του, πρωτίστως στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, καθώς και στον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Νικόλαο Συριγωνάκη, για τη χρηματοδότηση του έργου: «Αλλαγή Συνθετικού Χλοοτάπητα και προβολέων στο γήπεδο Τυλίσου», του οποίου η σύμβαση για το μέρος που αφορά στην αλλαγή χλοοτάπητα, υπογράφηκε την Τρίτη 19/1/2021 στο Δήμο Μαλεβιζίου από τον Δήμαρχο κ. Μενέλαο Μποκέα και τον Ανάδοχο του έργου κ. Παναγιώτη Μοσχοβίτη.

Η Περιφέρεια Κρήτης για άλλη μια φορά απέδειξε δια των εκπροσώπων της, ότι βρίσκεται στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, αρωγός στον αθλητισμό και στα δημόσια έργα και δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στη σημαντική αυτή συμβολή της, αναλογιζόμενοι ότι στις δύσκολες εποχές που διανύουμε τα τελευταία χρόνια, μπορούν και οδηγούν την κοινωνία ένα ακόμα βήμα μπροστά.

Ευχαριστούμε θερμά

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Κουβίδης Βασίλης»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια