ΕΠΣΗ: Όλα έτοιμα για τη νέα τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Όλα έτοιμα για τη νέα τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σειρά έχουν σήμερα στις 18:00 οι εκπρόσωποι των ομάδων Β' και Γ' Κατηγορίας

Τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία Β' και Γ' Κατηγορίας θα έχουν σήμερα η ΕΠΣΗ και η Επιτροπή Πρωταθλήματος για να ανταλλάξουν απόψεις για την κατάσταση που επικρατεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Είναι η δεύτερη τηλεδιάσκεψη μετά από αυτή που έγινε πριν δύο εβδομάδες με τις ομάδες Α1-Α2 ΕΠΣΗ...Κ

«Η Εκτελεστική Επιτροπή και η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ σήμερα Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη με όλα τα σωματεία Β’ και Γ’ Κατηγορίας.

Σκοπός της τηλεδιάσκεψης είναι η ανταλλαγή απόψεων και η κατάθεση ιδεών γύρω από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ποδόσφαιρο, όπως και σκέψεις και εκτιμήσεις για το μέλλον.

Σε όλα τα σωματεία Β’ και Γ’ Κατηγορίας έχει σταλεί ήδη από την γραμματεία της ΕΠΣΗ μέσω e-mail ένα έγγραφο που εμπεριέχει το link για τη συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη.

Πατώντας στο Link μπορεί ένας εκπρόσωπος από κάθε σωματείο να μεταφερθεί στην πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης και να συμμετέχει στην διαδικασία.

Η συμμετοχή στην πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης μπορεί να γίνει μέσω laptop, tablet ή smartphone. Όλοι παρακαλούνται για καλύτερο ήχο να διαθέτουν handsfree ή ακουστικά.

Ο εκπρόσωπος κάθε σωματείου θα συνδεθεί μέσω του προσωπικού Link από τις 17:30 έως τις 18:00, προκειμένου να γίνει η αποδοχή της συμμετοχής του και το τσεκάρισμα από τον τεχνικό.

Η τηλεδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 18:00.

Παρακαλούνται άπαντες να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα όπως και τις οδηγίες συμμετοχής που θα δοθούν στο ξεκίνημα της τηλεδιάσκεψης»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News