ΕΠΣΗ: Τηλεδιάσκεψη και με τις ομάδες Β’ και Γ’ Κατηγορίας

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Τηλεδιάσκεψη και με τις ομάδες Β’ και Γ’ Κατηγορίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ν.Τζώρτζογλου και οι συνεργάτες του θα συνομιλήσουν ξανά με τα σωματεία

Μετά την επιτυχημένη τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία Α1 και Α2 Κατηγορίας, παίρνουν σειρά η Β’ και Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣΗ. Η τοπική Ένωση και η Επιτροπή Πρωταθλήματος θα συνομιλήσουν με τους παράγοντες για να ανταλλάξουν απόψεις και να καταθέσουν ιδέες για το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Σε συνέχεια της επικοινωνίας με τα σωματεία, η Εκτελεστική Επιτροπή και η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ ανακοινώνουν ότι την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με όλα τα σωματεία Β’ και Γ’ Κατηγορίας.

Σκοπός της τηλεδιάσκεψης είναι η ανταλλαγή απόψεων και η κατάθεση ιδεών γύρω από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ποδόσφαιρο, όπως και σκέψεις και εκτιμήσεις για το μέλλον.

Μέσω του link που θα σταλεί με e-mail από τη γραμματεία της ΕΠΣΗ σε κάθε σωματείο, θα μπορεί ένας εκπρόσωπός του να μεταφερθεί στην πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης και να συμμετέχει στην διαδικασία.

Η συμμετοχή στην πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης μπορεί να γίνει μέσω laptop, tablet ή smartphone. Όλοι παρακαλούνται για καλύτερο ήχο να διαθέτουν handsfree ή ακουστικά.

Ένας εκπρόσωπος από κάθε σωματείο που θα συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη, θα συνδεθεί μέσω του προσωπικού Link από τις 17:30 έως τις 18:00, προκειμένου να γίνει η αποδοχή της συμμετοχής του και το τσεκάρισμα από τον τεχνικό.

Η τηλεδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 18:00.

Παρακαλούνται άπαντες να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα όπως και τις οδηγίες συμμετοχής που θα δοθούν στο ξεκίνημα της τηλεδιάσκεψης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News