Αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδο Κρουσώνα

Ποδόσφαιρο
Αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδο Κρουσώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπογραφή της σχετικής σύμβασης στο δημαρχείο Μαλεβιζίου

Εν μέσω καραντίνας δρομολογείται ένα πολύ σημαντικό έργο για το ποδοσφαιρικό σωματείο του ΠΑΟΚ αλλά και την κοινωνία του Κρουσώνα.

Στο γήπεδο του συλλόγου θα γίνει αλλαγή χλοοτάπητα, με τη σχετική σύμβαση να υπογράφεται στο δημαρχείο Μαλεβιζίου από τον δήμαρχο κ. Μποκέα και των ανάδοχο του έργου, παρουσία στελεχών και φορέων. Το έργο θα κοστίσει 207.700€ και θα ξεκινήσει αρχές Ιανουαρίου ενώ η τοποθέτηση θα έχει ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Άλλο ένα μεγάλο έργο για το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης.

Υπογράφτηκε η σύμβαση για την αλλαγή του χλοοτάπητα στο Γήπεδο του ΠΑΟΚ από τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Κ. ΜΕΝΕΛΑΟ ΜΠΟΚΕΑ με τον ανάδοχο του έργου, παρουσία των αντιδημάρχων ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΑΣΟΥΛΑΚΗ -ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ – ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΕΤΟΥΣΗ, τον πρόεδρο του συμβουλίου κοινότητας ΚΡΟΥΣΩΝΑ ΦΩΤΗ ΤΡΥΠΙΔΑΚΗ και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΥΜΑΚΗ προϋπολογισμού μελέτης 207.700€.

Ο νέος συνθετικός χλοοτάπητας είναι 6ης γενιάς και αποτελείται από νήματα πολυαιθυλενίου όμοιο με φυσικό γρασίδι τα οποία συγκρατούνται σε μια ειδική βάση από μείγμα πολυπροπυλενίου και πολυεστέρα επενδυμένη με λάτεξ.

Ο συγκεκριμένος τάπητας τοποθετείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι ο τάπητας που χρησιμοποιείται κατά κόρον στις χώρες της Σκανδιναβίας!

Η χρηματοδότηση προέρχεται από πόρους του προγράμματος Φιλόδημος 2 .

Η ολοκλήρωση των εργασιών θα γίνουν έως την 30η Απριλίου όπου και το Γήπεδο θα παραδοθεί προς χρήση. Οι δε εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα εντός 10-15 ημερών.”

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News