Τοπικό

Τηλεδιάσκεψη ΕΠΣΗ: Ζητούν οριστικό «στοπ» τα σωματεία!

Υψηλού επιπέδου και με μεγάλη συμμετοχή από τα σωματεία Α1 και Α2 Κατηγορίας

Η άποψη για πρόωρη διακοπή των αγώνων αφού είναι απροσπέλαστα τα εμπόδια που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός, κυριάρχησε στην σημερινή τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στην ΕΠΣΗ, την Επιτροπή Πρωταθλήματος και τα σωματεία Α1 και Α2 Κατηγορίας. Ήταν μια άρτια τεχνικά και οργανωτικά διαδικασία και με μεγάλη συμμετοχή από τα σωματεία.

Στα γραφεία της ΕΠΣΗ ήταν ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Γιώργος Πλούταρχος Κουτεντάκης ενώ συμμετείχαν μέσω της τηλεδιάσκεψης από πλευράς Ένωσης ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Βαγγέλης Πετούσης, ο αναπληρωτής γραμματέας κ. Δημήτρης Χρονάκης, τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ.κ. Γιώργος Φανουράκης, Μανόλης Μαθιουδάκης και το αναπληρωματικό μέλος κ. Φίλιππος Βερδιάκης.

Αρχικά έγιναν οι τοποθετήσεις από τους κ.κ. Τζώρτζογλου και Κουτεντάκη, με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ να τονίζει ότι υπάρχει η φημολογία για έναρξη προπονήσεων τον Ιανουάριο και στη συνέχεια έναρξη πρωταθλημάτων, όμως υπάρχει προβληματισμός για το υπό ποιες προϋποθέσεις θα αποφασιστεί η επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος ανέφερε ότι αφουγκράζονται τις αγωνίες των σωματείων και θέλουν να υπάρξει ομαλότητα για να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις από τους εκπροσώπους των σωματείων, με τον προβληματισμό να είναι πολύ έντονος για το μέλλον, με την άποψη για πρόωρη διακοπή των αγώνων να κυριαρχεί!

Ο κ. Τζώρτζογλου απαντώντας στα ερωτήματα των σωματείων τόνισε ότι τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει ο ΕΟΔΥ και στη συνέχεια η ΕΠΟ θα προχωρήσει σε μια κεντρική οδηγία για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ο ίδιος θα μεταφέρει στην Ομοσπονδία τις απόψεις των ομάδων. Επίσης ο κ. Κουτεντάκης αναφέρθηκε ότι είναι ξεκάθαρη η θέση των σωματείων αλλά θα πρέπει να δοθούν οι καλύτερες λύσεις καθώς υπάρχουν και χιλιάδες παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο…

Εν κατακλείδι άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι με το επίπεδο της συζήτησης ενώ δόθηκε η υπόσχεση ότι μόλις υπάρχουν νεότερες εξελίξεις θα γίνει νέα τηλεδιάσκεψη. Εντωμεταξύ, προγραμματίζεται ήδη άλλη μια ανάλογη διαδικασία με τα σωματεία Β’ και Γ’ Κατηγορίας προς τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια