Tα λένε μέσω τηλεδιάσκεψης ΕΠΣΗ και σωματεία Α1 και Α2 Κατηγορίας

Ποδόσφαιρο
Tα λένε μέσω τηλεδιάσκεψης ΕΠΣΗ και σωματεία Α1 και Α2 Κατηγορίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης

Με τη φημολογία των ημερών να θέλει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να επιστρέφει τον Ιανουάριο σε προπονήσεις και τον Φεβρουάριο ξανά σε αγωνιστική δράση, η ΕΠΣΗ και η Επιτροπή Πρωταθλήματος προγραμμάτισαν τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία Α1 και Α2 Κατηγορίας.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης και σίγουρα θα έχουν ενδιαφέρον οι απόψεις που θα κατατεθούν. Από την ΕΠΣΗ θα μεταφερθούν ασφαλώς θέσεις και εκτιμήσεις για το μέλλον, με τα σωματεία να αγωνιούν ενώ δεν είναι και λίγοι οι παράγοντες που επιθυμούν μπροστά στο ενδεχόμενο παράτασης του lockdown, να δοθεί οριστικό τέλος και να ξεκινήσει από το καλοκαίρι νέα σεζόν. Σημειώνεται ότι θα γίνει ανάλογη τηλεδιάσκεψη και με τα σωματεία Β’ και Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΗ το προσεχές διάστημα. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΣΗ αναφέρει τα εξής:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή και η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ ανακοινώνουν ότι την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με όλα τα σωματεία Α1 και Α2 Κατηγορίας.

Σκοπός της τηλεδιάσκεψης είναι η επικοινωνία με τους εκπροσώπους των σωματείων, η ανταλλαγή απόψεων και η κατάθεση ιδεών γύρω από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ποδόσφαιρο, όπως και σκέψεις και εκτιμήσεις για το μέλλον.

Η διαδικασία για τη συμμετοχής στην τηλεδιάσκεψη είναι η εξής:

Όλα τα σωματεία θα παραλάβουν στο επίσημο email τους, όπως το έχουν δηλώσει στην ΕΠΣΗ, ένα προσωπικό link, το οποίο πατώντας το θα μπορούν να συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη. Η αποστολή του link θα γίνει το πρωί της Πέμπτης.

Η συμμετοχή στην πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης μπορεί να γίνει μέσω laptop, tablet ή smartphone. Όλοι παρακαλούνται για καλύτερο ήχο να διαθέτουν handsfree ή ακουστικά.

Ένας εκπρόσωπος από κάθε σωματείο που θα συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη, θα συνδεθεί μέσω του προσωπικού Link από τις 17:30 έως τις 18:00, προκειμένου να γίνει η αποδοχή της συμμετοχής του και το τσεκάρισμα από τον τεχνικό. Η τηλεδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 18:00.

Παρακαλούνται άπαντες να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα όπως και τις οδηγίες συμμετοχής που θα δοθούν στο ξεκίνημα της τηλεδιάσκεψης.

Επισημαίνουμε ότι το προσεχές διάστημα θα γίνει ανάλογη τηλεδιάσκεψη και με τα σωματεία Β’ και Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News