Βαρύ πένθος στη Νίκη Σητείας, έφυγε από τη ζωή ο Χάρης Αχλαδιανάκης

Ποδόσφαιρο
Βαρύ πένθος στη Νίκη Σητείας, έφυγε από τη ζωή ο Χάρης Αχλαδιανάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άφησε την τελευταία του πνοή ο πρώην πρόεδρος και ψυχή του συλλόγου

Μαυροντύθηκε η Σητεία για τον πρόωρο χαμό του Χάρη Αχλαδιανάκη, πρώην προέδρου της Νίκης Σητείας, πρωτεργάτη και ψυχής του συλλόγου.

Βαρύ το πένθος για τη Νίκη, για το λασιθιώτικο και κρητικό ποδόσφαιρο, καθώς ένας νεότατος παράγοντας, από τους σημαντικότερους στο χώρο, άφησε την τελευταία του πνοή, νικημένος από την καταραμένη αρρώστια. Σε ανακοίνωσή της η Νίκη Σητείας αναφέρει τα εξής για το χαμό του Χάρη Αχλαδιανάκη:

«Μαύρη μέρα για την οικογένεια μας η σημερινή. Η Νίκη Σητείας θρηνεί το χαμό του πρώην προέδρου της και μέλος του Δ.Σ. της ΑΧΛΑΔΙΑΝΑΚΗ ΘΕΟΧΑΡΗ. Ο Χάρης μας ήταν από τους πρωτεργάτες και ένας από τους κύριους λόγους που η ομάδα μας ανέβηκε πολλά σκαλοπάτια τα τελευταία χρόνια. 'Ηταν ο Πρόεδρος που δεν έλειπε ποτέ και από πουθενά. 'Ηταν ο 'Ανθρωπος που ήταν δίπλα σε ΟΛΟΥΣ ότι πρόβλημα και αν αντιμετώπιζαν. 'Ηταν ο φύλακας άγγελος της Νίκης όπου και όποτε χρειαζόταν . Και τα κατάφερνε σε όλα. Μόνο αυτήν την καταραμένη αρρώστια δεν κατάφερε να βάλει κάτω. Δυστυχώς  ένα χρόνο μετά κατάφερε και τον λύγισε. Καλό ταξίδι Πρόεδρε...μα πάνω απ' όλα ΦΙΛΕ... Να μας προσέχεις και να μας καμαρώνεις από εκεί ψηλά γιατί θα κάνουμε τα πάντα για να σε κάνουμε υπερήφανο... Καλή αντάμωση αδερφέ...»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News