Τοπικό

ΠΟΑ: Τηλεκπαίδευση για την ομάδα του Κεραυνού

Μεγάλη συμμετοχή με περίπου 35 νέα παιδιά να παρακολουθούν το μάθημα

Μια ακόμα τηλεκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΟΑ, αυτή τη φορά για τον Κεραυνό.

Το περιεχόμενο κα τα θέματα της τηλεκπαίδευσης ήταν πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα, όπως μεγάλη ήταν και η συμμετοχή με περίπου 35 παιδιά να παίρνουν μέρος, δείχνοντας ξεκάθαρα πως η επικοινωνία μεταξύ τους και το να παραμένουν όλοι μια οικογένεια είναι πολύ σημαντική και πάνω απ' όλα.

Παρόντες για να μιλήσουν με τα παιδιά εκτός τον προπονητή της ομάδας Άρη Μαυρογιαννάκη, ήταν ο προπονητής του Ερμή Ατσαλένιου Βασίλης Κασσαπάκης και ο υπεύθυνος Ακαδημιών Νίκος Μακράκης.

Ακόμα, συμμετείχε και ο γυμναστής του Π.Ο.Α Κώστας Κεφαλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε με οδηγίες και διευκρινήσεις στα προγράμματα που δίνονται στους αθλητές ανά 15 ημέρες στην καραντίνα, μέσα από τα οποία θα μπορέσουν να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση γίνεται.

Ακόμα, ήταν παρών δύο παιδιά από την πρώτη ομάδα που με χαρά δέχτηκαν την πρόσκληση του Άρη Μαυρογιαννάκη.

Ο Δημήτρης Ρωμανάκης, που μίλησε μεταξύ άλλων για την διαδρομή του από την Ακαδημία του Π.Ο.Α ως την μεγάλη ομάδα και ο Νίκος Κερμενίδης για το ξεκίνημα του από τον ιστορικό Ηρακλή, την περίοδο που ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αρκετά ακόμα.

Τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Νίκος ανέφεραν πολύ χρήσιμα στοιχεία και συμβουλές που θα βοηθήσουν τα νέα παιδιά κι ακόμα εξιστόρησαν πολλά γεγονότα που τους έχουν συμβεί και τους έχουν κάνει εντύπωση από τα γήπεδα.

Τα παιδιά του Κεραυνού έθεσαν τα ερωτήματά τους, τοποθετήθηκαν κι εκείνα σε σχέση με όσα άκουσαν κι επίσης είπαν με μεγάλη χαρά στους προπονητές τους πόσο σημαντικό είναι αυτό που συμβαίνει με τις τηλεκπαιδεύσεις αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο της καραντίνας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια