Τοπικό

Σε καθημερινή επαφή με ΕΠΟ και αρμόδιους φορείς η ΕΠΣΗ

Ανακοίνωση της ΕΠΣΗ σχετικά με την πανδημία και την αβεβαιότητα που επικρατεί

Την κατανόησή της προς τα σωματεία εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της η ΕΠΣΗ, ένα μήνα σχεδόν μετά την αναστολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας. Όπως επισημαίνεται, η επαφή με την ΕΠΟ και τους φορείς είναι καθημερινή, ωστόσο κανείς δεν μπορεί ακόμα να δώσει μια σαφή εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι. Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Ένας μήνας συμπληρώνεται από την απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για αναστολή όλων των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων και προπονήσεων, σε εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Ως Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου κατανοούμε απόλυτα τις ανησυχίες, τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των σωματείων, των παραγόντων και όλων των εμπλεκομένων με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή με την ΕΠΟ και τους αρμόδιους φορείς, περιμένοντας νεότερες εξελίξεις και αξιολογώντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Ωστόσο ακόμα δεν μπορεί ουδείς να δώσει μια σαφή εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι και πότε θα αποφασιστεί η άρση των περιοριστικών μέτρων, προκειμένου να επανέλθει η ομαλότητα στις αγωνιστικές δραστηριότητες.

Για άλλη μια φορά καλούμε άπαντες να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και ευελπιστούμε ότι σύντομα όλοι θα επιστρέψουμε υγιείς στα γήπεδα….»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια