Τοπικό: Μεγάλη επιστροφή Τίτου Κουτεντάκη στο Τυμπάκι!

Ποδόσφαιρο
Τοπικό: Μεγάλη επιστροφή Τίτου Κουτεντάκη στο Τυμπάκι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος χαφ μετακομίζει από τη Βόρεια Ελλάδα στη Μεσαρά

Ένα δυνατό όπλο στα χέρια του Στέλιου Ανωγειανάκη προστίθεται άμεσα, με τον Τίτο Κουτεντάκη να επιστρέφει στον ΑΟ Τυμπακίου και θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας στην φετινή Α1 ΕΠΣΗ.

Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος χαφ τα προηγούμενα δύο χρόνια απουσίαζε λόγω σπουδών και αγωνιζόταν στην ομάδα της Ελπίδας Σαπών, όπου μάλιστα την βοήθησε για να πάρει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Το καλοκαίρι έβγαλε όλη την προετοιμασία με τον ΑΟΤ αλλά τον Σεπτέμβρη είχε επιστρέψει στην Κομοτηνή για να συνεχίζει τις σπουδαίες του στα ΤΕΦΑΑ Θράκης.

Δυστυχώς όμως για την Ελπίδα Σαπών και… ευτυχώς για το Τυμπάκι, η πανδημία του κορωνοϊού που είναι πολύ έντονη στη Βόρεια Ελλάδα τον έφερε ξανά πίσω στο σπίτι του, στην οικογένειά του και στην ομάδα της καρδιάς του!

Όπως είχε φανεί και στην προετοιμασία, ο ΑΟΤ με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή στις τάξεις του αποκτά μια αριστερή γραμμή υψηλού επιπέδου, συντελώντας ένα τρομερό δίδυμο με το Νίκο Κουρουθιανάκη που αγωνίζεται ως μπακ. Στο Τυμπάκι είναι πολύ χαρούμενοι που θα έχουν και δεύτερο Τίτο Κουτεντάκη στις τάξεις του, καθώς θα είναι συμπαίκτης με τον 17χρονο ξάδερφό του, Τίτο Κουτεντάκη επίσης.

Πολύ χαρούμενος όμως είναι και ο 20χρονος ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί σε ένα πολύ γνώριμο περιβάλλον και μια ομάδα που του ταιριάζει ενώ θα κάνει και τα πρώτα του βήματα ως προπονητής-γυμναστής στα τμήματα υποδομής του ΑΟΤ, κάτι άλλωστε για το οποίο σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News