Τοπικό

Ερμάλ Σινάνι: «Ξύπνησα στο νοσοκομείο»

Ο παίκτης του Ραύκου περιγράφει τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι του Κυπέλλου ΕΠΣΗ με το Άλογο Μαλεβιζίου

Πάγωσαν σήμερα άπαντες στο γήπεδο της Τυλίσου, όταν στο 35ο λεπτό του αγώνα για το Κύπελλο ΕΠΣΗ ανάμεσα στο Άλογο Μαλεβιζίου και τον Ραύκο, δύο παίκτες μετά από εναέρια σύγκρουση, χτύπησαν τα κεφάλια τους και βρέθηκαν στο έδαφος.

Κι αν για το Μπακαλούμη του Αλόγου τα πράγματα δεν φαίνονταν τόσο σοβαρά, φοβήθηκαν για τον Ερμάλ Σινάνι του Ραύκου που ανέπνεε αλλά δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον!

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο για να μεταφερθούν οι δύο παίκτες στο Βενιζέλειο για να γίνουν εξετάσεις ενώ το ματς διακόπηκε από τον διαιτητή κ. Ρεμιδιανάκη, αφού ο γιατρός αγώνα έπρεπε να συνοδέψει τους παίκτες. Ευτυχώς, ο Σινάνι συνήλθε στο νοσοκομείο και οι εξετάσεις του ίδιου, όσο και του Μπακαλούμη ήταν καθαρές και έτσι πήραν εξιτήριο. Μάλιστα, στο Βενιζέλειο βρέθηκαν και οι κ.κ. Κουτεντάκης και Πετούσης από την ΕΠΣΗ για να ενημερωθούν για την υγεία των δύο ποδοσφαιριστών.

Η «Νέα Κρήτη» επικοινώνησε με τον Ερμάλ Σινάνι, ο οποίος μας περιέγραψε το σοβαρό τραυματισμό του: «Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι σηκώθηκα για κεφαλιά και μετά ξύπνησα στο νοσοκομείο. Μου είπαν ότι δεν είχα επαφή με το περιβάλλον. Στο νοσοκομείο είδα και τον παίκτη από την άλλη ομάδα και μιλήσαμε. Ήταν μια άτυχη στιγμή και εύχομαι να μην ξανασυμβεί σε κανένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους από το Άλογο που ήταν στο νοσοκομείο δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, το διαιτητή και τους βοηθούς που ήρθαν στο Βενιζέλειο και τους ανθρώπους της ΕΠΣΗ. Νιώθω εντάξει αλλά θα πρέπει να προσέχω τις επόμενες ημέρες και να κάνω πάλι εξετάσεις. Ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια