ΕΠΣΗ: Χορηγική συνεργασία με το "Νερό Ρούβας"

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Χορηγική συνεργασία με το "Νερό Ρούβας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση και επίσημη παρουσίαση με συνέντευξη Τύπου αύριο...

Η ΕΠΣΗ ανακοινώνει και επίσημα τη χορηγική συνεργασία με το "Νερό Ρούβας".

Αύριο Πέμπτη θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σε συνέντευξη Τύπου στο Lido Soccer.

Αναλυτικά η σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει:

"Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και η Αναπτυξιακή Εταιρεία Γέργερης Α.Ε. «ΝΕΡΟ ΡΟΥΒΑΣ» θα παραχωρήσουν την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της χορηγικής τους συνεργασίας.

Η εκδήλωση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer, παρουσία της διοίκησης της ΕΠΣΗ, του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας κ. Μανώλη Κουτεντάκη και του γενικού διευθυντή κ. Μιχάλη Ρολάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου θα αναφερθούν οι λεπτομέρειες της χορηγικής συνεργασίας και τα σημαντικά οφέλη για όλα ανεξαιρέτως τα σωματεία του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, όπως επίσης θα παρουσιαστεί επίσημα το «Νερό Ρούβας» ως ΜΕΓΑΣ χορηγός και ονοματοδότης της διοργάνωσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ περιόδου 2020-2021.

Παράλληλα η Αναπτυξιακή Εταιρεία Γέργερης Α.Ε. «Νερό Ρούβας» στο πλαίσιο του προγράμματός της «Δίψα για Ζωή» θα αναφερθεί σε σημαντικές κοινωνικές δράσεις σε συνεργασία με την ΕΠΣΗ και τα σωματεία, έχοντας ως προτεραιότητα το αθλητικό ιδεώδες και τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων".  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News