Τοπικό

Αετός Ανωγείων: «Δεν θα ανεχθούμε από κανέναν τραμπουκισμούς και βρισιές»

Ηχηρή θέση από τους Ανωγειανούς για τα περιστατικά στο παιχνίδι με το Ασήμι

Με ανακοίνωσή του ο Αετός Ανωγείων αναφέρθηκε σε κάποια περιστατικά που έγιναν στο παιχνίδι με το Ασήμι και τονίζει πως δεν θα ανεχθεί από κανέναν τραμπουκισμούς και βρισιές προς διαιτητές και αντιπάλους.

«Εμείς πρεσβεύουμε τον πολιτισμό και αν σε κάποιους δεν αρέσει αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς μας τους παρακαλούμε να μην ξαναέρθουν στο γήπεδο αν δεν μπορούν να συμπεριφερθούν κόσμια ή να έρθουν να αναλάβουν την διοίκηση της ομάδας και να κάνουν αυτοί ότι νομίζουν σωστότερο γι αυτήν» αναφέρει ο Αετός Ανωγείων παίρνοντας ηχηρή θέση! Αναλυτικά:

«Με αφορμή ορισμένα γεγονότα που ζήσαμε χθες στον αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα του Ασημίου θα θέλαμε να δηλώσουμε τα εξής: Πριν τρία χρόνια μπήκαμε μπροστά μια ομάδα ανθρώπων Ανωγειανών που διαμένουν στο Ηράκλειο και στο χωριό για να βοηθήσουμε να μην σταματήσει η λειτουργία της ομάδας όπως είχε αποφασίσει το τότε συμβούλιο μετά από πολύχρονη προσπάθεια που είχε καταβάλει να διατηρήσει την ομάδα αγωνιζόμενη στα πρωταθλήματα του Ρεθύμνου. Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι θα ρίξουμε το βάρος στις ακαδημίες όπως και γίνεται μιας και κάθε χρόνο έχουμε 60-70 παιδιά να αθλούνται και να στελεχώσουμε την μεγάλη ομάδα με όσο γίνεται με περισσότερα παιδιά που κατάγονται ή μένουν στο χωριό. Σήμερα τρία χρόνια μετά έχουμε καταφέρει από τους 19 ποδοσφαιριστές που απαρτίζεται το ρόστερ της ομάδας οι 13 είναι Ανωγειανής καταγωγής και οι περισσότεροι έχουν αγωνιστεί σε σωματεία πολύ μεγαλύτερων κατηγοριών.  Δηλώνουμε λοιπόν ότι όσο είμαστε εμείς στο συμβούλιο να παλεύουμε για να υπάρχει η ομάδα Δεν θα ανεχθούμε από κανέναν όπως και αν λέγεται ότι και αν έχει προσφέρει παλιότερα στο σωματείο να δημιουργεί πρόβλημα στο σωματείο με τις βρισιές και τους τραμπουκισμούς από τις κερκίδες σε διαιτητές και αντιπάλους.

Όσο θα είμαστε εμείς στο συμβούλιο, όπως είπαμε από την αρχή,θα προσπαθούμε να πρεσβεύουμε τον πολιτισμό και όλα τα θετικά στοιχεία που έχουν αναδείξει και έχουν κάνει γνωστό το χωριό σε όλο τον κόσμο. Αν σε κάποιους δεν αρέσει αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς μας τους παρακαλούμε να μην ξαναέρθουν στο γήπεδο αν δεν μπορούν να συμπεριφερθούν κόσμια ή να έρθουν να αναλάβουν την διοίκηση της ομάδας και να κάνουν αυτοί ότι νομίζουν σωστότερο γι αυτήν.

Εκ του Δ.Σ.

ΥΓ: Η ανακοίνωση μας αυτη δεν αποτελεί απάντηση στην ομάδα του Ασημιου αλλα κινείται στο ίδιο πνεύμα καταδικάζοντας μεμονωμένα γεγονότα που έχουν λάβει κατά καιρούς χώρα.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια