Τα συγκινητικά λόγια του Μάνου Παπαδόπουλου για τον αείμνηστο πατέρα του…

Ποδόσφαιρο
Τα συγκινητικά λόγια του Μάνου Παπαδόπουλου για τον αείμνηστο πατέρα του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη πρεμιέρα για το Lido FC χωρίς τον Δημήτρη Παπαδόπουλο

Το Lido FC αντιμετώπισε σήμερα την Ομόνοια Καλλιθέας για την πρεμιέρα της Α2 ΕΠΣΗ με την ομάδα να φεύγει νικήτρια με 1-3 από το γήπεδο, ωστόσο για την Μάνο Παπαδόπουλο ήταν μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα.

Έχοντας πλέον αναλάβει την διοικητική ηγεσία της Ακαδημίας μετά το θάνατο του πατέρα του, αναφέρθηκε σε ανάρτησή του με συγκινητικά λόγια για την απουσία του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Ήταν η πρώτη πρεμιέρα της ομάδας χωρίς εκείνον, με τον Μάνο Παπαδόπουλο να ευχαριστεί θερμά όλα τα παιδιά, τους προπονητές και τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους….

Ο Μάνος Παπαδόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα ήταν μια μέρα που τον ερχομό της σκεφτόμουν καιρό. Η πρώτη μέρα που θα συνοδεύσω τον ΑΣ Λίντο σε παιχνίδι χωρίς τον πατέρα μου. Είναι μεγάλα τα παπούτσια που κλήθηκα άκαιρα να γεμίσω και τα δικά μου τα πόδια πολύ μικρότερα. Αισθανόμουν σε κάθε φάση, σε κάθε λάθος, σε κάθε σφύριγμα την αυθόρμητη τάση να το σχολιάσω μαζί του, που κάθε αγώνα τον βλέπαμε μαζί. Δύσκολο. Αν έχω πάρει όμως ένα μάθημα αυτά τα χρόνια δίπλα του είναι ότι τις δυσκολίες τις ξεπερνά η ομάδα. Θέλω από εδώ να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του Lido FC, για την πίστη, τη σκληρή δουλειά, την επιμονή στα δύσκολα. Τον Μάριο Ζερβίδη για την εξαιρετική δουλειά που κάνει όλο αυτό το διάστημα και μεταμόρφωσε κυριολεκτικά την ομάδα, με σύστημα και πλάνο που μαζί περάσαμε ώρες συζητώντας και αναλύοντας. Τον Νίκο Μαθιουδάκη για την ακούραστη στήριξη και παρουσία του. Τον Σωτήρη Συνάνη που δίνει πολύτιμη εμπειρία, ηρεμία, εργατικότητα και πάθος για βελτίωση. Τους δύο "Μιχάληδες" της ακαδημίας μας, (Φραγκιαδάκη- Πυροβολάκη) για... τα πάντα. Αυτοί ξέρουν. Όλους τους προπονητές της ακαδημίας μας για την ποιότητα της δουλειάς και του χαρακτήρα τους. Παλιότεροι και νέοι, όλοι ένας κι ένας. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά για όλους μαζί και καθέναν ξεχωριστά. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς του Lido FC για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους. Σήμερα ήταν η πρώτη πρεμιέρα του Lido FC που ο πατέρας μου δεν θα παρακολουθήσει. Το κενό είναι μεγάλο όμως όλοι μαζί το κάνουμε να μοιάζει μικρότερο. Σας ευχαριστώ…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News