ΕΠΣΗ: Παράταση για τις οφειλές των σωματείων

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Παράταση για τις οφειλές των σωματείων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κανονικά θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της πρεμιέρας σε Α1 και Α2 Κατηγορία

Η ΕΠΣΗ περιμένοντας την απάντηση της ΕΠΟ για να γίνουν ρυθμίσεις, αποφάσισε να δώσει παράταση για την εξόφληση των οφειλών των σωματείων και αυτό σημαίνει ότι τα παιχνίδια της πρεμιέρας σε Α1 και Α2 Κατηγορία θα διεξαχθούν όλα κανονικά. Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει τα εξής:

«Στο άρθρο 7, παρ.3 εδ. ε του Κ.Α.Π. (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020) αναφέρεται ότι σε περίπτωση που οφείλονται χρηματικές ποινές είτε υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις, από οποιαδήποτε αιτία προς την ΕΠΟ  και την διοργανώτρια, προϋπόθεση συμμετοχής στο πρωτάθλημα είναι η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση τους, το αργότερο δέκα (10) ημέρες πριν την έναρξη του.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου με επιστολή της προς τη Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ ζήτησε να υπάρξει ρύθμιση των οφειλών των σωματείων χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει δοθεί απάντηση.

Έτσι δίνεται παράταση στα σωματεία για να καταβάλουν τις οφειλές τους στην ΕΠΣΗ μέχρι την επόμενη Τρίτη 13 Οκτωβρίου, ενώ εφόσον έχει υπάρξει απάντηση από τη Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ στο αίτημα για ρύθμιση, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από την ΕΠΟ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News