Ανθεστίων: Να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας μας

Ποδόσφαιρο
Ανθεστίων: Να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήλωση του προέδρου της ομάδας του Θραψανού που παράλληλα ανακοίνωσε άλλη μία μεταγραφική επένδυση...
"Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ και ο Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού είναι σε γενική ετοιμότητα.
Ο πρόεδρος της ομάδας μας, Νίκος Δοργιομανωλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την εκκίνηση των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων:
«Μετά από πολλούς μήνες προσμονής, ήρθε η ώρα για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση, γεγονός που μας γεμίζει χαρά.
Είναι υποχρέωση μας να εναρμονιστούμε πλήρως με τα νέα δεδομένα που έχει φέρει η πανδημία, ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας, όμως παράλληλα είναι η στιγμή να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο που τόσο μας έλλειψε.
Η ομάδα μας είναι στην αφετηρία μιας νέας προσπάθειας και προσδοκούμε ότι το νέο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, θα μας βρει έτοιμους από όλες τις πλευρές.
Από τον περασμένο Ιούνιο έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια και ο Α.Ο. Ανθεστίων θα φανεί αντάξιος της ιστορίας και της δυναμικής του.
Αυτός είναι ο στόχος μας, που περνάει μέσα από την καθημερινή δουλειά και την κατάθεση ψυχής σε κάθε αγώνα ξεχωριστά.
Η ομάδα μας, η ποδοσφαιρική μας οικογένεια, είναι έτοιμη να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα και θέλω να ευχηθώ στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές καλή σεζόν, να έχουν υγεία, πολλές νίκες και επιτυχίες.
Εμείς ως διοίκηση θα είμαστε δίπλα τους. Είμαστε «ένα», μια «γροθιά» και έτσι θα πορευτούμε από την αρχή ως το τέλος.
Κλείνοντας, να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες και όλους τους εμπλεκόμενους ποδοσφαιρικούς φορείς, καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και χαμόγελα".
Παράλληλα η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού ανακοινωσε και την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Μανόλη Χατζιδάκη. Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής εντάσσεται στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός δυνατού «πυρήνα» ταλέντων για τα επόμενα χρόνια.
Ο νεαρός μεσοαμυντικός έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Ηρακλή Νιπιδιτού και Γαρίπα.
Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και ευχόμαστε μια καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς."
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News