Ώρα για δράση: Στην ΚΡΗΤΗ TV αγώνες της Γ’ Εθνικής και των τοπικών πρωταθλημάτων

Ποδόσφαιρο
Ώρα για δράση: Στην ΚΡΗΤΗ TV αγώνες της Γ’ Εθνικής και των τοπικών πρωταθλημάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΠΣ Ηρακλείου ανακοίνωσε τα δεδομένα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Η ΚΡΗΤΗ TV για άλλη μια φορά είναι κοντά στον αθλητισμό της Κρήτης, στηρίζοντας την προσπάθεια και την εποχή του κορωνοϊού.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΕΠΣ Ηρακλείου, παραχωρήθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα 50 αγώνων της Γ’ Εθνικής (εντός Ηρακλείου για τον κρητικό όμιλο) και των τοπικών πρωταθλημάτων στην ΚΡΗΤΗ TV.

Πρόκειται για αναμετρήσεις επιλογής της, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι η Α1 ΕΠΣΗ ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και ο κρητικός όμιλος της Γ’ Εθνικής στις 18 Οκτωβρίου.

Η πανδημία του κορωνοϊου δεν επιτρέπει προς το παρόν την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, όμως η ΚΡΗΤΗ TV μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες, βάζει την ποδοσφαιρική δράση σε επίπεδο Ηρακλείου στην πρώτη γραμμή.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Σύμφωνα με το Άρθρο 29, παρ. 9α για τα «Ραδιοτηλεοπτικά – ΜΜΕ» που περιλαμβάνεται στο νέο Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου 2020: "Τα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα και τα δικαιώματα διαδικτυακής (μέσω ίντερνετ) μετάδοσης των Πανελληνίων ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, των τοπικών πρωταθλημάτων ευθύνης των Ε.Π.Σ. και των πρωταθλημάτων του ποδοσφαίρου Σάλας (5Χ5) ρυθμίζονται με τις προκηρύξεις της οικείας διοργανώτριας. Με εξαίρεση των σωματείων Γ’ Εθνικής και των γυναικείων πρωταθλημάτων που η ΕΠΟ τα παραχωρεί στις ΕΠΣ που ανήκουν".

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ συνεδρίασε την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2010 και μεταξύ των θεμάτων, συζητήθηκαν και τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων Γ’ Εθνικής και τοπικών πρωταθλημάτων και πάρθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ οι παρακάτω αποφάσεις:

1) Μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV και βάσει της οικονομικής προσφοράς που έγινε, η ΕΠΣΗ παραχωρεί έναντι τιμήματος έναν σημαντικό αριθμό αγώνων (μάξιμουμ 50 αγώνες) Γ’ Εθνικής, Τοπικών Πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ, Κυπέλλου ΕΠΣΗ και κάθε άλλο αγώνα αρμοδιότητας ΕΠΣΗ, αποκλειστικής επιλογής του τηλεοπτικού σταθμού, για απευθείας και μαγνητοσκοπημένες τηλεοπτικές μεταδόσεις.

2) Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε ότι μετά την πρώτη επιλογή αγώνων από την ΚΡΗΤΗ TV, να ορίσει τιμή διάθεσης των υπόλοιπων αγώνων προς 150 ευρώ για κάθε αγώνα Γ’ Εθνικής και προς 100 ευρώ για κάθε αγώνα τοπικών πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ, Κυπέλλου ΕΠΣΗ και κάθε άλλο αγώνα αρμοδιότητας ΕΠΣΗ.

3) Ορίζεται Επιτροπή Τηλεοπτικών ΕΠΣΗ που αποτελείται από τους κ.κ. Νίκο Τζώρτζογλου (πρόεδρο), Στέλιο Παπαδάκη και Γιώργο Φανουράκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News