Τοπικό

ΕΠΣ Ηρακλείου: Κανονικά η σέντρα με τις υπάρχουσες συνθήκες

Διευκρινίσεις μετά την παράταση των μέτρων στο Ηράκλειο

Η έναρξη της αγωνιστικής δράσης είναι προ των πυλών για τα τοπικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου, κι όλα δείχνουν ότι θα γίνει κανονικά παρά τη νέα παράταση στα περιοριστικά μέτρα.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου ενημέρωσε χθες ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες η σέντρα θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου είχε επικοινωνία με Ενώσεις, όπου διεξήχθησαν αγώνες εν μέσω περιοριστικών μέτρων.

Αυτό συνέβη και στα Χανιά με το Σούπερ Καπ, όπου φυσικά εφαρμόστηκαν αυστηρά μέτρα προστασίας, όπως προβλέπεται από το σχετικό πρωτόκολλο.

Η επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΣΗ:

Τις τελευταίες ώρες λόγω της παράτασης των έκτακτων μέτρων για την πανδημία στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ αφουγκράζονται την αγωνία των σωματείων και των παραγόντων ενόψει της έναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων το επόμενο σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου έχει επικοινωνήσει ήδη με την ΕΠΣ Χανίων όπου σήμερα έγινε κανονικά ο αγώνας Super Cup αλλά και με Ενώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα, όπως είναι η Αθήνα, η Πέλλα κ.α., όπου παρά τα μέτρα που ισχύουν για την πανδημία, οι αγώνες συνεχίζονται κανονικά.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ ενημερώνουν τα σωματεία ότι με τις παρούσες συνθήκες θα ξεκινήσουν κανονικά τα πρωταθλήματα, με την τήρηση των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Επίσημη απόφαση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ θα παρθεί την Δευτέρα, όταν και θα ολοκληρωθούν οι επαφές με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Εφόσον τις επόμενες ημέρες υπάρξουν νέες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ, η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια