Τοπικό

ΕΠΣ Ηρακλείου: «Φρένο» στους φιλικούς αγώνες, τον Οκτώβριο η έναρξη

Έκτακτη συνεδρίαση μετά την ανακοίνωση των περιοριστικών μέτρων

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΕΠΣ Ηρακλείου, μετά την ανακοίνωση για τα ειδικά περιοριστικά μέτρα στην πόλη μας λόγω κορωνοϊού.

Η Εκτελεστική Επιτροπή συνεδρίασε εκτάκτως και όπως ανακοινώθηκε, με βάσει τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, απαγορεύεται η διεξαγωγή φιλικών αγώνων.

Επιπλέον, οι προπονήσεις επιτρέπονται σε γκρουπ, με τη συμμετοχή μέχρι 9 αθλητών.

Πολύ σημαντική είναι και η απόφαση, για αλλαγή στις ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων, που οριοθετούνται χρονικά στο δεύτερο 10ημερο του Οκτωβρίου (αν φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες).

Η επίσημη ανακοίνωση: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ συνεδρίασε σήμερα, μετά και τις ανακοινώσεις για τα έκτακτα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου (από τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου).

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι προπονήσεις επιτρέπονται σε γκρουπ με μέγιστο αριθμό εννέα ατόμων. Σε κάθε αθλητική εγκατάσταση πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά) και δεν επιτρέπεται η παρουσία θεατών. Δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών αγώνων.

Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων και μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από την Εκτελεστική Επιτροπή, η έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων μετατίθεται για το δεύτερο 10ήμερο του Οκτωβρίου.

Επίσης οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, που είναι προγραμματισμένες να γίνουν στο δήμο Μαλεβιζίου, μετατίθενται για το τέλος Σεπτεμβρίου και η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια