ΕΠΣΗ: Θρίλερ με τη συμμετοχή του Μαραθώνα και... νέα σενάρια

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Θρίλερ με τη συμμετοχή του Μαραθώνα και... νέα σενάρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραμένει αμφίβολο αν η ομάδα των Καλεσών παίξει ή όχι στην Α1 Κατηγορία

Όλοι γνωρίζουν ότι η εποχή που διανύουμε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολη και αυτό επιβεβαιώνεται και πρακτικά, καθώς ο Αύγουστος τελειώνει και στην ΕΠΣΗ δεν έχουν ακόμα κατασταλάξει με τις ομάδες που θα συγκροτήσουν τις τοπικές κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται... θρίλερ με τη συμμετοχή του Μαραθώνα στην Α1 ΕΠΣΗ, αφού παραμένει αμφίβολο αν η ομάδα των Καλεσών δηλώσει συμμετοχή στην Α1, σε άλλη κατηγορία, ή δε θα συμμετέχει καθόλου στο τοπικό πρωτάθλημα!

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν νέα σενάρια για πιθανή άνοδο των δευτεραθλητών της περσινής Γ' Εθνικής σε επαγγελματική κατηγορία, με τον Γιούχτα να βρίσκεται στο... ακουστικό του, μήπως ως δευτεραθλητής κληθεί να καλύψει κάποιο από τα κενά που αναμένεται να δημιουργηθούν. Αν αδειάσει η θέση του Γιούχτα στον κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής, τότε θα αποκτήσει δικαίωμα ανόδου ο τριταθλητής της περσινής Α1 ΕΠΣΗ, ΠΑΟ Κρουσώνα, κάτι που ασφαλώς επηρεάζει εκ νέου τη συγκρότηση του τοπικού πρωταθλήματος.

Στις πιο χαμηλές κατηγορίες φαίνεται ότι έχει "κλειδώσει" η άνοδος του Αγίου Δημητρίου και των Νέων Ηροδότου από την Β' στην Α2 Κατηγορία, που θα γίνει σε δύο ομίλους των 12 ομάδων (με πρώτη και δεύτερη φάση), ενώ στην Β' ΕΠΣΗ μένουν 16 ομάδες που θα συγκροτήσουν έναν όμιλο και όχι δύο που ήταν το προσχέδιο. Επίσης η Γ' ΕΠΣΗ θα γίνει κανονικά με 10 ομάδες, αλλά θα προστεθεί ξεχωριστό πρωτάθλημα αναπτυξιακού χαρακτήρα. Η ΕΠΣΗ αναμένεται να συνεδριάσει την επόμενη Δευτέρα για να ζυγίσει τα δεδομένα και παράλληλα η Επιτροπή Πρωταθλήματος να προχωρήσει στις νέες προκηρύξεις...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News