Παναγιώτης Μουρτζάκης: Είναι… «τρελός» ο πρόεδρος!

Ποδόσφαιρο
Παναγιώτης Μουρτζάκης: Είναι… «τρελός» ο πρόεδρος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόλις ανέλαβε τους Νέους Ηροδότου, ανέβηκαν κατηγορία και απόψε παρέθεσε τραπέζι σε φορείς του τόπου για να το γιορτάσουν

Πανηγυρικό ήταν απόψε το κλίμα στη Νέα Αλικαρνασσό, με τον πρόεδρο των Νέων Ηροδότου Παναγιώτη Μουρτζάκη να παραθέτει τραπέζι σε φορείς του Ηρακλείου για να γιορτάσουν την άνοδο της ομάδας στην Α2 ΕΠΣΗ!

Ο κ. Μουρτζάκης, με σπουδαία προσφορά στον Ηρόδοτο αλλά και στην κοινωνία της Νέας Αλικαρνασσού ανέλαβε πριν λίγες εβδομάδες την προεδρία των Νέων και το εισιτήριο ανόδου που πήραν για να συμπληρώσουν κενή θέση που δημιουργήθηκε στην Α2 Κατηγορία, έφερε μεγάλο ενθουσιασμό!

Μάλιστα στην Νέα Αλικαρνασσό έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι από τις κινήσεις που κάνει ο κ. Μουρτζάκης για την ομάδα και ήδη έχει γίνει σύνθημα για εκείνον το «είναι τρελός ο πρόεδρος».

Στην αποψινή εκδήλωση, τους Νέους Ηροδότου τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Συριγωνάκης Νίκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Σισαμάκης , η πρόεδρος ΔΕΠΑΝΑΛ κα Σχοιναράκη, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζωρτζογλου, ο υποδιοικητής ΠΑΓΝΗ κ. Κτενιαδακης, ο Πρόεδρος Βενιζελείου Νοσοκομείου κ. Τερζάκης, ο Πρόεδρος Αξιωματικών Περιφέρειας Κρητης κ. Στέλιος Καρακούδης Διοικητης Τροχαιας, ο Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου κ. Πικρακης Γιώργος, Διοικητής Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ο υποδιοικητής Α.Τ. Μαλεβιζίου κ. Αλεξάκης Κωνσταντίνος, εκ μέρους του ταξίαρχου κ. Σπυριδάκη ο αστυνόμος Α΄ κ. Θεοδοσούλης Μανώλης, ο υποδιοικητής Α.Τ. Ηρακλείου κ. Γιώργος Μυρωδιάς.

Ασφαλώς ήταν εκεί όλη η οικογένεια του Ηροδότου, ο πρόεδρος της μεγάλης ομάδας κ. Μιχάλης Γεωργιάδης, ο αντιπρόεδρος κ. Λημναίος και ο τεχνικός διευθυντής κ. Σωκιανός.

Και βέβαια δίπλα στην ομάδα φέτος και στην προσπάθεια της διοίκησης του Παναγιώτη Μουρτζάκη βρίσκεται ως μέγας χορηγός ο κ. Ζαννής Αργουδέλης, που δεν θα μπορούσε να λείψει και εκείνος από τις μεγάλες χαρές της ομάδας και του προέδρου…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News