Τοπικό

Μαραθώνας: Κρίσιμες προσπάθειες για να συμμετέχει στην Α1 ΕΠΣΗ!

Αποφασίζει η διοίκηση την ώρα που η ομάδα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της

Ο Μαραθώνας ήταν εκ των ομάδων που αγωνίστηκαν πέρυσι στην Α2 Κατηγορία και πήρε το εισιτήριο ανόδου για να παίξει την φετινή σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ. Μάλιστα, όλα έδειχναν ότι αυτό θα γίνει χωρίς προβλήματα, καθώς και την περσινή περίοδο είχε δικαίωμα ανόδου αλλά δεν το είχε αποδεχτεί.

Η προετοιμασία του Μαραθώνα ξεκίνησε πριν τρεις εβδομάδες υπό την τεχνική ηγεσία του Νίκου Τσερεβελάκη, έγιναν μεταγραφές αλλά και η εικόνα στα φιλικά που έδωσαν ήταν θετική.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες τα πράγματα δεν είναι αισιόδοξα και έχουν βγει στην επιφάνεια σκέψεις η ομάδα να μην συμμετέχει στην Α1 ΕΠΣΗ, με την οικονομική κατάσταση λόγω COVID-19 να τους έχει επηρεάσει. Μάλιστα, η δήλωση συμμετοχής στην ΕΠΣΗ βρίσκεται ακόμα στον "αέρα"!

Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται κρίσιμες προσπάθειες από την διοίκηση προκειμένου να διατηρήσει την θέση της στην Α1 και θα γίνουν επαφές με ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα. Πάντως υπάρχει και το δυσοίωνο σενάριο, όχι απλά να μην κατέβει στην Α1 ο Μαραθώνας αλλά να μην αγωνιστεί καθόλου την νέα σεζόν. Σύντομα θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια