Οργάνωση υψηλού επιπέδου στην Ακαδημία ΠΑΝΟΜ!

Ποδόσφαιρο
Οργάνωση υψηλού επιπέδου στην Ακαδημία ΠΑΝΟΜ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί φέτος στα Μάλια στην ανάπτυξη των υποδομών

Ο ΠΑΝΟΜ είναι μια ομάδα που παραδοσιακά βγάζει παίκτες και πολλοί γηγενείς είναι εκείνοι που απαρτίζουν την πρώτη ομάδα. Μάλιστα φέτος δίνεται ακόμα μεγαλύτερη στα Μάλια στην ανάπτυξη των υποδομών και ήδη η οργάνωση είναι υψηλού επιπέδου, με ένα σπουδαίο επιτελείο να ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα παιδιά στις 31 Αυγούστου, όταν και θα γίνει η επίσημη έναρξη.

Υπεύθυνοι της Ακαδημίας είναι ο Γιώργος Φανουράκης και ο Ζαχαρίας Βλαστός, δύο πραγματικοί εργάτες του μαλιώτικου ποδοσφαίρου, οι οποίοι με την εμπειρία τους και την οργανωτικότητά τους, αναλαμβάνουν να δώσουν φέτος τις κατευθύνσεις.

Το προπονητικό επιτελείο αποτελούν οι: Γιώργος Βλαχάκης, Γιάννης Κουλούρας, Σταύρος Φανουράκης, Ζαχαρίας Βλαστός, Εμμανουήλ Σφακιανάκης, Εμμανουήλ Μπελιβανάκης και Θεοχάρης Πατούχας.

Μάλιστα, η Ακαδημία του ΠΑΝΟΜ διαθέτει φέτος και επιστημονικούς συνεργάτες, τον γυμναστή Γιάννη Διπλαράκη, τον ρεφλεξολόγο Παναγιώτη Βαλσαμάκη και την παιδοψυχολόγο Μαριλένα Πετράκη. Υπεύθυνη γραμματείας είναι η Ελένη Τζαρδή.

Οι ηλικιακές κατηγορίες που θα λειτουργήσει η Ακαδημία είναι σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσε η ΕΠΟ και συγκεκριμένα Κ6 (2014-2016), Κ8 (2012-2013), Κ10 (2010-2011), Κ12 (2008-2009) και Κ14 (2006-2007).

Μάλιστα στόχος είναι ο ΠΑΝΟΜ να κατεβάσει και στο επίσημο αναπτυξιακό πρωτάθλημα που θα διοργανώσει φέτος η ΕΠΣΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News