ΣΟΚ στον Ανθεστίωνα με Φωτόπουλο και Πολίτη

Ποδόσφαιρο
ΣΟΚ στον Ανθεστίωνα με Φωτόπουλο και Πολίτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι σοβαροί τραυματισμοί τους θα τους κρατήσουν εκτός αγώνων για όλη τη χρονιά

Με διπλή σοβαρή ατυχία ξεκίνησε η σεζόν για τον Ανθεστίωνα και δύο ποδοσφαιριστές, τον Γιάννη Φωτόπουλο και τον Γρηγόρη Πολίτη, που θα χάσουν όλη τη χρονιά μετά από σοβαρούς τραυματισμούς στο πρώτο φιλικό. Ο Ανθεστίων αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Γιάννη Φωτόπουλο και Γρήγορη Πολίτη.

Για τους δύο παίκτες, η χρονιά ξεκίνησε δυστυχώς με άσχημο τρόπο, αφού τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά στο πρώτο φιλικό με τα Δειλινά.

Αμφότεροι, αποχώρησαν τραυματίες μετά από δυνατά μαρκαρίσματα και οι σχετικές εξετάσεις, επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους.

Ο Γιάννης Φωτόπουλος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο δεξί γόνατο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα προγραμματίσει η χειρουργική επέμβαση.

Ο Γρηγόρης Πολίτης υπέστη σπάσιμο στο έξω σφυρό και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, όπου τοποθετήθηκαν στο πόδι του ειδικές ιατρικές λάμες και βίδες.

Η απουσία τους απο τους αγωνιστικούς χώρους θα ξεπεράσει τους 6 μήνες και ευχόμαστε να επιστρέψουν γεροί και δυνατοί.

Γιάννη και Γρήγορη, η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ανθεστίωνα είναι δίπλα σας και ευχόμαστε γρήγορη επάνοδο!!

Υ.Γ.: Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Ανθεστίων, εύχονται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Κρουσώνα, Στέργιο Χατζησεβαστό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News