ΕΠΣΗ: "Τήρηση με υπευθυνότητα των κανόνων υγιεινής"

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: "Τήρηση με υπευθυνότητα των κανόνων υγιεινής"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μήνυμα της τοπικής Ένωσης με την ευκαιρία της έναρξης των προπονήσεων και των φιλικών των ομάδων του Ηρακλείου

Ο Αύγουστος είναι παραδοσιακά ο μήνας της έναρξης των προπονήσεων και των φιλικών των ερασιτεχνικών ομάδων, με την ΕΠΣΗ να στέλνει το μήνυμά της για να εφαρμόζονται πιστά και με υπευθυνότητα οι κανόνες υγιεινής για την προστασία από τον COVID19:

Με την ευκαιρία της έναρξης των προπονήσεων και της προετοιμασίας των ομάδων ενόψει της νέας ποδοσφαιρική σεζόν 2020-2021, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εύχεται καλή ποδοσφαιρική σαιζόν, με υγεία, δύναμη και επίτευξη των στόχων. 

Παρακαλούμε ΘΕΡΜΑ όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια, παράγοντες - προπονητές – ποδοσφαιριστές, διαιτητές, παρατηρητές και φιλάθλους να επιδείξουν την ίδια υπευθυνότητα, εφαρμόζοντας την αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής όπως οι υγειονομικές αρχές υποδεικνύουν. 

Παρακαλούμε να τηρείτε αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα, τόσο για τους αθλητές όσο και για τους εργαζόμενους στους αθλητικούς χώρους, εφαρμόζοντας αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής με σχολαστικότητα.

Η αύξηση των κρουσμάτων που σημειώνεται τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας αλλά και στο νησί μας σημαίνει ότι η μάχη απέναντι στον άνισο πόλεμο με τον COVID19, θα πρέπει να είναι διαρκής και δεν επιτρέπονται σε καμία περίπτωση σημάδια χαλάρωσης. 

Η ποδοσφαιρική κοινωνία των Σωματείων της ΕΠΣ Ηρακλείου ας δώσουμε το παράδειγμα πειθαρχώντας στους κανόνες και τα  αθλητικά υγειονομικά πρωτόκολλα που οι υγειονομικές αρχές ορίζουν…

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News