Γόρτυς: Με Μιχάλη Κουτεντάκη στο τιμόνι!

Ποδόσφαιρο
Γόρτυς: Με Μιχάλη Κουτεντάκη στο τιμόνι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει μια νέα αισιόδοξη σελίδα στο σωματείο των Αγίων Δέκα μετά τη συμφωνία με τον πολύπειρο τεχνικό

Ο Μιχάλης Κουτεντάκης είναι και επίσημα από σήμερα ο προπονητής της Γόρτυνας, η οποία μπαίνει ουσιαστικά σε φάση σχεδιασμού για τη νέα σεζόν.

Το προηγούμενο διάστημα έγιναν στο σωματείο των Αγίων Δέκα πολλές συζητήσεις για να υποστηριχθεί διοικητικά και οικονομικά και αφού ξεπεράστηκαν τα εμπόδια, πλέον ανοίγει μια νέα αισιόδοξη σελίδα.

Βέβαια τον Μιχάλη Κουτεντάκη περιμένει αρκετή δουλειά για το χτίσιμο του ρόστερ, καθώς είναι αλήθεια ότι η Γόρτυς αποτελεί μια από τις τελευταίες ομάδες της Α1 ΕΠΣΗ που βάζει μπροστά τις μηχανές της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους μετά από ένα μικρό διάλειμμα, έχοντας αποχωρήσει τον περασμένο Νοέμβριο από τον πάγκο του ΑΟ Τυμπακίου, την ομάδα που τον έχει «σημαδέψει» ποδοσφαιρικά και προπονητικά στην καριέρα του.

Πλέον όμως ξεκινά μια νέα πορεία από ένα γειτονικό σωματείο της Μεσαράς και παρά το ότι έχει δύσκολο έργο μπροστά του, είναι σίγουρο ότι μέσα από την σκληρή δουλειά και τις γνώσεις του, θα μπορέσει να σηκώσει (και) αυτό το βάρος…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News