Τοπικό

ΕΠΣΗ: Συνάντηση με τα σωματεία της Α2 Κατηγορίας

Ο Νίκος Τζώρτζογλου ζήτησε από τα σωματεία να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες διαδικασίες και να δηλώσουν συμμετοχή όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο πρωτάθλημα...

Ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες για τη συνάντηση με τα σωματεία της Α2 ΕΠΣΗ έδωσε σήμερα η ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά αναφέρει: "Με την παρουσία σχεδόν όλων των σωματείων της Α2 Κατηγορίας πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη σύσκεψη με το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ και την Επιτροπή Πρωταθλήματος (Ασλάνης, Φανουράκης, Μαθιουδάκης) συνεχίζοντας έτσι τις επαφές με τα σωματεία όλων των κατηγοριών ενόψει της έναρξης των νέων πρωταθλημάτων.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου ζήτησε από τα σωματεία να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες διαδικασίες και να δηλώσουν συμμετοχή όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο πρωτάθλημα για να διευκολύνουν τις αποφάσεις της Επιτροπής Πρωταθλήματος και τον καταρτισμό της νέας προκήρυξης.

Στη συνέχεια δόθηκαν απαντήσεις στις ερωτήσεις και στους προβληματισμούς των σωματείων για το νέο πρωτάθλημα και γενικότερα για το ποδόσφαιρο στην εποχή COVID19, αντιλαμβανόμενοι άπαντες ότι πρέπει να κινηθούν με ένα νέο τρόπο σκέψης.

Επίσης συζητήθηκε αρκετά το θέμα του διαχωρισμού των ομίλων της Α2 Κατηγορίας και της διοργάνωσης του νέου πρωταθλήματος και αποφασίστηκε μέχρι την προσεχή Παρασκευή 14 Αυγούστου τα σωματεία να υποβάλλουν γραπτώς τις προτάσεις τους στην ΕΠΣΗ."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια