ΕΠΣΗ: Στο Γάζι οι φετινές κληρώσεις

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Στο Γάζι οι φετινές κληρώσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση του Νίκου Τζώρτζογλου με τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα...

Βγήκαν ειδήσεις από τη σημερινή συνάντηση του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου με τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα...

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει:

"Το δημαρχείο Μαλεβιζίου επισκέφτηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου, μαζί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου ΕΠΣΗ και υπεύθυνο εκδηλώσεων κ. Βαγγέλη Πετούση.

Εκεί συνομίλησαν με τον δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μενέλαο Μποκέα και τον ειδικό σύμβουλο του δημάρχου σε θέματα αθλητισμού κ. Νίκο Πατραμάνη, σχετικά με την διοργάνωση των φετινών κληρώσεων των Τοπικών Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Με την περιοχή του Μαλεβιζίου να βιώνει μια ποδοσφαιρική άνθιση, αφού πολλές ομάδες του δήμου κατέκτησαν ανόδους σε μεγαλύτερες κατηγορίες, εκφράστηκε το ζεστό ενδιαφέρον για να φιλοξενήσει τις φετινές κληρώσεις και αποφασίστηκε ότι ο δήμος Μαλεβιζίου θα είναι ο οικοδεσπότης και ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης.

Επίσης αποφασίστηκε η εκδήλωση να γίνει στο Γάζι και η ημερομηνία προγραμματίζεται για τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη.

Σχετικά με τον χώρο που μπορεί να φιλοξενηθούν οι κληρώσεις, οι κ.κ. Τζώρτζογλου-Πετούσης μαζί με τον κ. Πατραμάνη επισκέφτηκαν το «Θεατράκι Γαζίου», κάνοντας μια πρώτη αυτοψία για την χωρητικότητα και την λειτουργικότητα του χώρου, καθώς η εκδήλωση θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα και τις αποστάσεις λόγω COVID-19. Το «Θεατράκι Γαζίου» είναι ένας υποψήφιος χώρος για την εκδήλωση αλλά θα εξεταστούν και άλλοι χώροι στο Γάζι και τιε επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο ακριβής χώρος αλλά και η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις της ΕΠΣΗ."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News