Τοπικό

Δειλινά: Πρώτη συγκέντρωση σε κλίμα αισιοδοξίας

Η ομάδα επιστρέφει στην Α2 ΕΠΣΗ και ξεκινά την πορεία της μέσα σε ιδανικές συνθήκες

Την πρώτη της συγκέντρωση πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα των Δειλινών ενώ ακολούθησε οικογενειακό δείπνο στο Καφέ ΕΓΟΗ, με τις συνθήκες να είναι ιδανικές στην επιστροφή στην Α2 ΕΠΣΗ.

Ο πρόεδρος Βαγγέλης Κεφαλούκος αφού καλωσόρισε όλους, παίκτες και διοίκηση, παρουσίασε ένα προς ένα τα νέα παιδιά που ήρθαν καθώς και τα νέα πρόσωπα του ΔΣ. Στη συνέχεια ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, ζήτησε να αγωνιστούν καταθέτοντας τον καλύτερο εαυτό τους και το τελικό αποτέλεσμα θα τους δικαιώσει. Ακόμη είπε ότι η διοίκηση θα είναι κοντά τους να βρίσκει λύσεις για οποιαδήποτε πρόβλημα μπορεί να παρουσιαστεί.

Στο ίδιο μήκος κύματος τοποθετήθηκε και ο πρώτος αντιπρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Χρηστάκης, ο οποίος ιδιαίτερα επεσήμανε τη καλή υγεία και την καλή συνεργασία που θα πρέπει να υπάρχει.

Ακολούθως το λόγο πήραν οι γενικοί αρχηγοί Ανδρεαδάκης Γιάννης και Ρομπογιαννάκης Γιάννης όπου δήλωσαν ότι θα είναι με κάθε τρόπο κοντά σε όλους και σε κάθε ένα ξεχωριστά για κάθε τι που θα χρειαστούν, ο Ανδρεαδάκης Γιάννης διάβασε στους συγκεντρωμένους τον νέο εσωτερικό κανονισμό και ζήτησε να τηρηθεί αυστηρά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια