Παίζει καλή μπάλα και στη διοίκηση του ΑΟΤ ο Ναβροζίδης!

Ποδόσφαιρο
Παίζει καλή μπάλα και στη διοίκηση του ΑΟΤ ο Ναβροζίδης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλέβει τις εντυπώσεις ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν γενικός αρχηγός της ομάδας του Τυμπακίου

Ήρθε από τον Βορρά στον Νότο, ταξίδεψε από την άλλη άκρη της Ελλάδας, την Ξάνθη, στην Κρήτη και πολιτογραφήθηκε κάτοικος Τυμπακίου και τώρα δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά και από ένα νέο πόστο στην διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου.

Ο λόγος για τον Μίλτο Ναβροζίδη, ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν φορέσει την φανέλα του ΑΟΤ τόσο παλαιότερα, όσο και στο πρόσφατο παρελθόν. Με καταγωγή από την Ξάνθη, «κατηφόρισε» στο Τυμπάκι για να παίξει ποδόσφαιρο, όμως ο τόπος κέρδισε την… καρδιά του και έμεινε μόνιμα στην πόλη της Μεσαράς. Επαγγελματικοί αλλά και οικογενειακοί λόγοι τον κράτησαν στο Τυμπάκι, ενώ πριν τρία χρόνια είχε επιστρέψει στην ομάδα και είχε αγωνιστεί με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Πλέον όμως ακολουθεί ένα νέο δρόμο, προσφέροντας ως παράγοντας. Ο Μίλτος Ναβροζίδης είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της διοίκησης του ΑΟΤ, ανέλαβε καθήκοντα γενικού αρχηγού στην ομάδα και ασχολείται καθημερινά, με μεγάλη διάθεση να βοηθήσει, φέρνοντας και νέες ιδέες στο σωματείο. Μάλιστα, ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τον ΑΟΤ στη σύσκεψη των ομάδων της Α1 Κατηγορίας στα γραφεία της ΕΠΣΗ και προκάλεσε θετική εντύπωση με τις τοποθετήσεις. Έδειξε λοιπόν ότι είναι μια καλή προσθήκη στα διοικητικά του Α.Ο. Τυμπακίου αφού παίζει καλή μπάλα και στη διοίκηση!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News