ΕΠΣΗ: Ντεμπούτο συσκέψεων με Α1 και μάσκες προστασίας

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Ντεμπούτο συσκέψεων με Α1 και μάσκες προστασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ωφέλιμο χαρακτήρα η πρώτη σύσκεψη της ΕΠΣΗ, ενώ θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες κατηγορίες

Ο κορωνοϊός επηρεάζει αυτονόητα και το τοπικό ποδόσφαιρο και ο προβληματισμός στα σωματεία για την επόμενη σεζόν είναι έντονος.

Η ΕΠΣΗ ξεκίνησε από χθες σειρά επαφών με όλες τις ομάδες για να αφουγκραστεί την αγωνία τους και να ακούσει τις προτάσεις τους. Έτσι, στα γραφεία της Ένωσης βρέθηκαν χθες οι εκπρόσωποι όλων των σωματείων της Α1 Κατηγορίας, συν τις δύο ομάδες που είναι σε επιλαχούσες θέσεις στην Α2 (Βόνη και Ασίτες) και συζήτησαν με τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Νίκο Τζώρτζογλου, το Δ.Σ. και την Επιτροπή Πρωταθλήματος (Aσλάνης, Μαθιουδάκης, Φανουράκης) θέματα που άπτονται της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Στη σύσκεψη τηρήθηκαν όλα τα μέτρα υγιεινής και άπαντες οι παρευρισκόμενοι φορούσαν μάσκες προστασίας από τον κορωνοϊό.

Τα θέματα που κυρίως απασχόλησαν είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην εποχή του κορωνοϊού και τα ιατρικά πρωτόκολλα που πρέπει να τηρηθούν, ο αριθμός των ομάδων στην Α1 ΕΠΣΗ, που άπαντες συμφώνησαν ότι πρέπει να είναι 16, αλλά θα ξεκαθαριστεί με τις δηλώσεις συμμετοχής (δόθηκε επίσημα παράταση για όλες τις κατηγορίες ως την Παρασκευή 14 Αυγούστου), ενώ συζητήθηκε και το θέμα που έχει προκύψει με τις ομάδες του δήμου Χερσονήσου και το σχέδιο της δημοτικής Αρχής για τη διαχείριση των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Ακούστηκαν διάφορες απόψεις μέσω των τοποθετήσεων των εκπροσώπων των σωματείων, ενώ μέχρι την Τρίτη τα σωματεία της Α1 Κατηγορίας κλήθηκαν να υποβάλουν γραπτώς τις προτάσεις τους. Το προσεχές διάστημα θα γίνουν ανάλογες συζητήσεις και με τα σωματεία των υπόλοιπων κατηγοριών της ΕΠΣΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News