Λίντο: Συνεχίζουν στην Ακαδημία οι Φραγκιαδάκης-Πυροβολάκης

Ποδόσφαιρο
Λίντο: Συνεχίζουν στην Ακαδημία οι Φραγκιαδάκης-Πυροβολάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο προπονητές θα είναι και τη νέα σεζόν υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής

Η διοίκηση της ακαδημίας του ΑΣ ΛΙΝΤΟ ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της με τους Μιχάλη Πυροβολάκη - Μιχάλη Φραγκιαδάκη, με τους δύο προπονητές να παραμένουν στο «τιμόνι» των τμημάτων υποδομής του Λίντο για 5η συνεχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Μιχάλης Πυροβολάκης εντάχθηκε για πρώτη φορά στην ακαδημία το 2005, ενώ εκτός από προπονητής των τμημάτων υποδομής, διατέλεσε και προπονητής της 1ης ομάδας του Λίντο για τρία χρόνια. Παράλληλα είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και UEFA D.

Από το 2007 ανήκει στην οικογένεια του Λίντο ο... έτερος Μιχάλης, ο Φραγκιαδάκης, που επίσης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και UEFA D ενώ επιπλέον είναι Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.

O Μιχάλης Πυροβολάκης μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με το Λίντο, τόνισε: «Συνεχίζουμε με περισσότερη όρεξη και ευθύνη τη δουλειά που κάνουμε στην ακαδημία μας, έτσι ώστε κάθε χρόνο, να κρατάμε το υψηλό επίπεδο που έχουμε, κάτι που είναι και αναγνωρισμένο απ’ όλο το ποδοσφαιρικό κοινό και εάν μπορέσουμε να το βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο».

Από την άλλη, ο Μιχάλης Φραγκιαδάκης, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Παπαδοπούλου που για ακόμα μία χρονιά, δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, αναθέτοντάς μας τόσο εμένα όσο και του Μιχάλη Πυροβολάκη, τη λειτουργία της ακαδημίας του Λίντο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News