ΠΑΟΚ: Ξανά μαζί με τον Μάριο Σηφάκη ο Πήλιος

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Ξανά μαζί με τον Μάριο Σηφάκη ο Πήλιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νεαρός στόπερ Στέφανος Πήλιος θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στον Κρουσώνα

Την μεταγραφή του Στέφανου Πήλιου ανακοίνωσε ο ΠΑΟ Κρουσώνα, του νεαρού αμυντικού που αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή Μάριου Σηφάκη.

Άλλωστε η ποδοσφαιρική πορεία του Πήλιου είναι συνδεδεμένη άμεσα με τον 35χρονο προπονητή, καθώς έκανε μαζί του τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε Δόξα Ηρακλείου και Λίντο αλλά και πέρυσι στον Ανθεστίωνα, ενώ είχε μεσολαβήσει η παρουσία του στην Κ19 του ΟΦΗ. Ο ΠΑΟΚ αναφέρει σχετικά για την απόκτηση Πήλιου:

"Ο ΠΑΟ Κρουσώνα ανακοινώνει την 6η μεταγραφή για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2020/2021 ντύνοντας στα ασπρόμαυρα τον νεαρό και πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Στέφανο Πήλιο. Ο Στέφανος ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την ομάδα της Δόξας Ηρακλείου, αργότερα μεταπήδησε στο Λίντο απ΄ όπου και πήρε μεταγραφή στην Κ19 του ΟΦΗ. Πέρυσι έκανε μια εξαιρετική χρονιά με την ομάδα του Ανθεστίωνα απ΄ όπου και ήρθε στην ομάδα μας. Καλωσορίζουμε τον Στέφανο Πήλιο στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε από καρδιάς υγεία και επιτυχίες στο νέο του ξεκίνημα. "

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News