Τοπικό

ΠΑΟΚ: Ένα γυμναστήριο στολίδι στον Κρουσώνα

Το παρών στα εγκαίνια έδωσε πλήθος κόσμου, βουλευτές και τοπικοί φορείς και ήταν εκεί σύσσωμη η ομάδα του ΠΑΟΚ

Το υπερσύγχρονο γυμναστήριο που λειτουργεί στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ, κάτω από την τσιμεντένια δυτική κερκίδα, εγκαινιάστηκε στον Κρουσώνα. Έτσι συμπληρώθηκε άλλο ένα σπουδαίο κομμάτι στο αθλητικό κέντρο που έχει δημιουργηθεί στο κεφαλοχώρι του δήμου Μαλεβιζίου.

Το παρών στα εγκαίνια έδωσε πλήθος κόσμου, βουλευτές και τοπικοί φορείς και ασφαλώς ήταν εκεί σύσσωμη η ομάδα του ΠΑΟΚ, που σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει την προετοιμασία της βάζοντας ψηλά τον πήχη του πρωταθλητισμού.

Το γυμναστήριο είναι ένα στολίδι και διαθέτει όλα τα όργανα γυμναστικής και τις υπηρεσίες που απαιτούνται ενώ τεράστιο ενδιαφέρον έχει δείξει η κοινωνία του Κρουσώνα, με τις εγγραφές να έχουν ξεπεράσει τις αρχικές προσδοκίες.

Στα εγκαίνια έδωσαν το παρών ο Κρουσανιώτης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης και εκπρόσωποι των βουλευτών Σωκράτη Βαρδάκη και Μάξιμου Σενετάκη. Το δήμο Μαλεβιζίου εκπροσώπησαν οι αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Φασουλάκης και Μπάμπης Κουτσογιάννης και ο πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής. Παρόντες ήταν ακόμα ο πρόεδρος Δημ.Ενότητας Κρουσώνα Φώτης Τριπιδάκης, ο Βαγγέλης Παπαγγελής που εκπροσώπησε την ΕΠΣΗ και από την ομάδα της Δαμάστας έδωσαν το παρών ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Νικηφόρος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Νίκος Ανδριαδάκης.

Να τονίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του είχε ευχαριστήσει μεταξύ άλλων τον πρόεδρο της Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη για την συνεισφορά του ώστε να εξοπλιστεί το γυμναστήριο ενώ έγινε γνωστό ότι θα το χρησιμοποιήσει για ένα μέρος της προετοιμασίας της η ομάδα της Δαμάστας. Μάλιστα ήδη υπάρχουν επαφές και με άλλα σωματεία του Ηρακλείου για να γυμνάζονται στον Κρουσώνα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Κώστας Μπουμάκης αφού ευχαρίστησε όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους τόνισε: “Το εγχείρημα μας ήταν μεγάλο, ήθελε πολύ δουλειά και “θράσος” να το πω έτσι για να φτιαχτεί αυτό το στολίδι. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν από περιφέρεια, Δήμο, βουλευτές και γενικά όσους μας βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη αλλά ωραία προσπάθεια”. 

Η μηνιαία συνδρομή για τους αθλούμενους είναι 25 ευρώ με τους δύο γυμναστές Μιχάλη Φασουλάκη και Κώστα Πανταζή, να αναλαμβάνουν την εκγύμναση των πολιτών. Στο γυμναστήριο λειτουργεί και μία μικρή μπουτίκ του ΠΑΟΚ, η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται με επίσημα προϊόντα της ομάδας του Κρουσώνα.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια