Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Αντώνη Παπαδάκη

Ποδόσφαιρο
Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Αντώνη Παπαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της Δαμάστας πρόσφερε βοήθεια για την ανακαίνιση του δημοτικού γυμναστηρίου Κρουσώνα

Αύριο εγκαινιάζεται επίσημα το δημοτικό γυμναστήριο Κρουσώνα, το οποίο λειτουργεί στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ.

Το σωματείο του Κρουσώνα πέρα από τους τοπικούς φορείς, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Δαμάστας Αντώνη Παπαδάκη, που συνέβαλε στην ανακαίνιση, τονίζοντας ότι η συνεργασία ΠΑΟΚ και Δαμάστας προβάλει το μαλεβιζιώτικο ποδόσφαιρο σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα η Δαμάστα θα χρησιμοποιήσει το υπερσύγχρονο γυμναστήριο σε μέρος της προετοιμασίας της. Ο ΠΑΟΚ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

"Ο ΠΑΟ Κρουσώνα νιώθει την ανάγκη μετά την περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά τον κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον τέως Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ.Κώστα Μαμουλάκη τον Δήμο Μαλεβιζίου και προσωπικά τον κ. Μενέλαο Μποκέα να ευχαριστήσει και τον κ. Αντώνη Παπαδάκη για την βοήθεια που προσέφερε για την ανακαίνιση του δημοτικού γυμναστηρίου Κρουσώνα.

Η συνεργασία των δύο σωματείων είναι αρωγός της προσπάθειας που γίνεται και από τους δύο συλλόγους για ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό και την προβολή του Μαλεβιζιώτικου ποδοσφαίρου σε όλη την Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα!

Ο Α.Ο Δαμάστας θα είναι από τις πρώτες ομάδες που θα συμπεριλάβει μέρος της προετοιμασίας στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο του γηπέδου μας και προσκαλούμε-στηρίζουμε κι όσα άλλα σωματεία επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις μας."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News