Τοπικό: Στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ η Άρια Κορνηλάκη-Βαμβουκάκη

Ποδόσφαιρο
Τοπικό: Στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ η Άρια Κορνηλάκη-Βαμβουκάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα δραστήριο μέλος της κοινωνίας του Κρουσώνα αποκτά ενεργό ρόλο στο σωματείο

Η Άρια Κορνηλάκη-Βαμβουκάκη, ένα πολύ δραστήριο μέλος της κοινωνίας του Κρουσώνα, αποκτά ενεργό ρόλο και στο σωματείο του ΠΑΟΚ, μπαίνοντας στην διοίκηση.

Μάλιστα, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, καθώς τόσο ο πατέρας της Μιχάλης, όσο και ο αδερφός της Νίκος Κορνηλάκης, επί χρόνια ηγούνταν διοικητικά στην ομάδα των Δαφνών, ενώ ο γιος της Μιχάλης Βαμβουκάκης, αποτελεί ένα από τα νέα ταλέντα του ΠΑΟΚ.

Η Άρια Κορνηλάκη-Βαμβουκάκη απλώνει πλέον τους ορίζοντές της και στο ποδόσφαιρο, έχοντας τεράστια κοινωνική και πολιτιστική δράση, καθώς έχει διοριστεί υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της UNESCO στην Κρήτη.

Στην ανακοίνωσή του για το νέο διοικητικό μέλος στην οικογένειά του, ο ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

«Ο ΠΑΟΚρουσώνα με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνει την ενασχόληση και εισχώρηση μίας δημιουργικής και δυναμικής γυναίκας στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ.

Η Άρια Κορνηλάκη - Βαμβουκάκη είναι ένα ακόμα μέλος που θα απαρτίσει το φετινό Δ.Σ. της ομάδας μας. Γνωστό μέλος της κοινωνίας του Κρουσώνα με μία άριστη καταγεγραμμένη πορεία έως και σήμερα τόσο σε κοινωνικό όσο και πολιτιστικό έργο. Η επιτυχημένη της διαδρομή δεν άργησε να αφήσει αδιάφορη ακόμη και τον μεγάλο οργανισμό της UNESCO όπου την διόρισε υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων για όλο το νησί της Κρήτης.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείτε στο χονδρικό εμπόριο τουριστικών ειδών με απόλυτη επιτυχία επίσης. Ευχόμαστε στην κ. Άρια Κορνηλάκη - Βαμβουκάκη πάντοτε επιτυχίες και την καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News