Ζαρός: Τέλος της συνεργασίας με Κόκκινο

Ποδόσφαιρο
Ζαρός: Τέλος της συνεργασίας με Κόκκινο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε μετά από δύο χρόνια

Μια δυνατή συνεργασία ολοκληρώθηκε σήμερα, με τον Ζαρό να ανακοινώνει το «διαζύγιο» με τον Δημήτρη Κόκκινο.

Ο έμπειρος προπονητής «δέθηκε» με την ομάδα, αποτελώντας ένα ξεχωριστό πρόσωπο για το σωματείο, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά: «Λένε ότι όλα τα ωραία έχουν κάποτε ένα τέλος!

Έτσι γίνεται από σήμερα και με την συνεργασία Α.Ο Ζαρου και Δημήτρη Κόκκινου. Ο αξιόλογος προπονητής που συνδύασε την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας μας με επιτυχίες και η Διοίκηση του Συλλόγου έλυσαν τη συνεργασία τους.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη της Διοίκησης, αλλά και φίλαθλος κόσμος της ομάδος, οφείλουν να ευχαριστήσουν δημόσια τον Δημήτρη Κόκκινο για την αξιοπρεπή και σημαντική παρουσία του στην ομάδα.

Κατάφερε ως προπονητής, με την παρουσία αξιόλογων ποδοσφαιριστών να πετύχει αυτό που όλοι χαρακτήριζαν ακατόρθωτο πριν δυο χρόνια. Την κατάταξη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Α1 ΕΠΣΗ , σε μια χρονιά με δυνατές ομάδες στην κατηγορία.

Πέρυσι συνέχισε με μια επίσης αξιόλογη πορεία, που μπορεί να μην συνδυάστηκε με πολλά νικηφόρα αποτελέσματα, κατάφερε όμως να παρουσίαση μια δυνατή ομάδα εντός και εκτός έδρας, που αποτελούσε πάντα ποδοσφαιρικό φόβο στον αντίπαλο.

Παράλληλα, δημιούργησε ένα καταπληκτικό κλίμα εντός και εκτός γηπέδου και δέθηκε με τον φίλαθλο κόσμο του Ζαρού.

Η λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Κόκκινο δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω, από συνέχιση των άριστων σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Ευχόμαστε στον άνθρωπο και προπονητή Δημήτρη Κόκκινο, καλή συνέχεια σε ότι κάνει και πάντοτε επιτυχίες σε ποδοσφαιρικό και προσωπικό επίπεδο! Ευχαριστούμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News