ΠΑΝΟΜ: Κινήσεις συσπείρωσης από Γιάννη Κρητικό

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΟΜ: Κινήσεις συσπείρωσης από Γιάννη Κρητικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέφει δυναμικά στο σωματείο ο πρώην πρόεδρος και καλεί σε Μαλιώτικη πανστρατιά

Επί προεδρίας Γιάννη Κρητικού ο ΠΑΝΟΜ πριν 16 χρόνια έζησε μια ιστορική επιτυχία, με την άνοδο στην επαγγελματική Γ’ Εθνική, με τον πρώην παράγοντα να ετοιμάζεται για δυναμική επιστροφή!

Ο Γιάννης Κρητικός με μήνυμα συσπείρωσης ενόψει της Γενικής Συνέλευσης που θα γίνει στις 13 Ιουνίου, καλεί άπαντες στα Μάλια σε πανστρατιά προκειμένου το σωματείο να μείνει ζωντανό και να αποκτήσει ελπίδα και προοπτική. Το διαδικτυακό μήνυμα του Γιάννη Κρητικού είναι το εξής:

«Το Σάββατο 13/6 και ώρα 07.00μμ έχει οριστεί γεν συνέλευση της ομάδας του ΠΑΝΟΜ. Μού δίνεται η δυνατότητα να καταθέσω κάποιες σκέψεις και προβληματισμούς αφού σε αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές που διανύουμε ήμαστε υποχρεωμένοι να βάλουμε πλάτη για να μπορέσει μια ιστορική ομάδα όχι μόνο να μην ξεψυχήσει αλλά και να βάλει τα θεμέλια μιας καινούργιας αναγέννησης.

Σε αυτές τις στιγμές πρέπει όλοι να είμαστε εκεί, χωρίς εμπάθειες ή συμπάθειες, με μοναδικό γνώμονα να ανάψουμε ο καθένας ένα κεράκι, φωτίζοντας την ιστορία αλλά και τις ψυχές των ανθρώπων που έχτισαν το όνομα του ΠΑΝΟΜ βλέποντας μας από ψηλά , δίνοντας ελπίδα και προοπτική στο σύλλογο. Η αρχή γίνεται με την καλή διάθεση για την ένωση των ακαδημιών απευθείας με την ομάδα μετά από αρκετά χρόνια καθώς και με την ανανέωση του αγωνιστικού χώρου και των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Ήρθε η ώρα παράγοντες και ποδοσφαιριστές να αποφασίσουν με πράξεις αν θέλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων δείχνοντας την αληθινή αγάπη τους απέναντι στο σωματείο χωρίς μικρότητες και εγωισμούς έτσι ώστε να συνεχίσει να γράφει το βιβλίο του ΠΑΝΟΜ ιστορία αντί να κλείσει με το καταστροφικό επίλογο ενός ΤΕΛΟΥΣ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News