ΠΑΟΚ: Ζήτησε την στήριξη της κοινωνίας του Κρουσώνα ο Μπουμάκης

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Ζήτησε την στήριξη της κοινωνίας του Κρουσώνα ο Μπουμάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα γίνουν επαφές για ενεργοποίηση παραγόντων προκειμένου η ομάδα να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα της

Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα, με τον πρόεδρο Κώστα Μπουμάκη να εκφράζει την αγωνία για το μέλλον της ομάδας, την δύσκολη κατάσταση που έχει φέρει η πανδημία και ζήτησε απαραιτήτως από την τοπική κοινωνία να στηρίξει την ομάδα.

Ο κ. Μπουμάκης επεσήμανε ότι ο ίδιος και ελάχιστα ακόμα άτομα από τον Κρουσώνα ασχολούνται ενεργά με το σωματείο, το οποίο είναι ένα σωματείο με πρωταγωνιστικά χαρακτηριστικά και αν δεν υπάρξει παραγοντική βοήθεια, τότε θα είναι και ο ίδιος αναγκασμένος να αποχωρήσει.

Τα μέλη του σωματείου που ήταν παρόντα στήριξαν τον Κώστα Μπουμάκη, ο οποίος αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο με τον ΠΑΟΚ και έθεσαν ως λύση να δοθεί βαρύτητα στην Ακαδημία και τα ντόπια παιδιά του Κρουσώνα, ώστε στο άμεσο μέλλον να αγωνίζονται στην ομάδα περισσότεροι γηγενείς παίκτες.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν επαφές με ανθρώπους του ποδοσφαίρου, επιχειρηματίες κλπ προκειμένου να ενεργοποιηθούν και να σταθούν δίπλα στην ομάδα και η επόμενη συνέλευση θα γίνει μέσα στο επόμενο 15ήμερο.

Ήδη πάντως ακούγεται έντονα του όνομα του ιδιοκτήτη του Αθλόπολις Σταύρου Σκούφου, ο οποίος αναμένεται να μπει στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ και μπορεί να βοηθήσει ως άριστος γνώστης του ποδοσφαίρου και της ανάπτυξης των υποδομών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News