Τζώρτζογλου για Κύπελλο: "Απαράδεκτη και αντιποδοσφαιρική απόφαση"

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου για Κύπελλο: "Απαράδεκτη και αντιποδοσφαιρική απόφαση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ είναι ξεκάθαρα αρνητικός στον τρόπο που αναδείχθηκε ο Κυπελλούχος

Μέσα στο θολό τοπίο που διαμόρφωσε στο ποδόσφαιρο η πανδημία του κορωνοϊού, ήρθε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μεταξύ άλλων και η ανάδειξη των Κυπελλούχων ΕΠΣ με κλήρωση.

Στο Ηράκλειο νικητής της κλήρωσης ήταν ο ΠΑΝΟΜ, χωρίς όμως αυτή η διαδικασία της κλήρωσης να χαροποιεί ιδιαίτερα ούτε τους Μαλιώτες, ούτε την ΕΠΣΗ, ούτε τον κόσμο του τοπικού ποδοσφαίρου.

Άλλωστε ξεκάθαρα αρνητικός στον τρόπο που αναδείχθηκε ο Κυπελλούχος είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη και αντιποδοσφαιρική απόφαση» και τόνισε ότι θα συνεχιστούν οι πιέσεις στην ΕΠΟ ώστε το Κύπελλο να ολοκληρωθεί το Σεπέμβριο στα γήπεδα!

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Όπως ανέφερα και χθες στα γραφεία της Ένωσης κατά τη διάρκεια της κλήρωσης για την ανάδειξη του "κυπελλούχου" Ηρακλείου επιμένω ότι οι τίτλοι, οι κούπες, οι νίκες θα πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι κόποι ο ιδρώτας των ποδοσφαιριστών και οι αγωνίες των παραγόντων και των φίλαθλων δεν μπορούνε να παίζονται και να αναδεικνύονται στην ρουλέτα και στον τζόγο.

Τόσο εγώ όσο και ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου Βαγγέλης Πετούσης αλλά και ο Α’ αντιπρόεδρος Γιώργος Κουτεντάκης, αντιδράσαμε από την πρώτη στιγμή στην απόφαση της ΕΠΟ, αλλά παρά τις πιέσεις να αλλάξουμε την άστοχη απόφαση της ΕΠΟ δεν καταφέραμε να γίνει το αίτημά μας αποδεχτό, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά σε αυτή την απαράδεκτη και αντί ποδοσφαιρική απόφαση..

Φυσικά ως ΕΠΣ Ηρακλείου και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε την Ομοσπονδία ούτως ώστε ο τελικός και ο ημιτελικός να διεξαχθούν το Σεπτέμβριο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου...»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News