Θλίψη για τον χαμό του αγαπητού Γιάννη Βασιλάκη

Ηράκλειο
Θλίψη για τον χαμό του αγαπητού Γιάννη Βασιλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώην αντιδήμαρχος Μινώα Πεδιάδας και πρώην αντιπρόεδρος ΕΠΣΗ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59

Έχοντας δώσει γενναία μάχη με την επάρατη νόσο τα τελευταία δύο χρόνια, η καρδιά του Γιάννη Βασιλάκη σήμερα δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 59 ετών, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη και πόνο.

Ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Γιάννη Κουράκη, πρώην αντιδήμαρχος Μινώα Πεδιάδας και πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ άφησε την τελευταία του πνοή και τα οικεία του πρόσωπα αλλά και όλοι όσοι τον γνώριζαν πενθούν την απώλειά του.

Συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν αύριο στη Γαρίπα, εκεί όπου στις 16:00 στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία (η σορός θα μεταφερθεί στη 1μ.μ. στην εκκλησία).

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΕΠΣΗ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου πενθεί για την απώλεια του Γιάννη Βασιλάκη, ο οποίος διετέλεσε κατά το παρελθόν αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος.

Ο εκλιπών συνέβαλε τα μέγιστα για την αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου και των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ πάντα ήταν κοντά στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό και τα επόμενα χρόνια, όπου διετέλεσε αντιδήμαρχος στον δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Η απώλειά του είναι οδυνηρή για όλους εμάς τους συνεργάτες και φίλους του, όπως βαρύ είναι το πένθος και για τον αγαπημένο του τόπο καταγωγής, την Γαρίπα.

Ο αγαπημένος μας Γιάννης έδωσε μεγάλη μάχη τα δύο τελευταία χρόνια και άφησε πριν λίγο την τελευταία του πνοή. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 16:00 στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στη Γαρίπα και αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ θα δώσει το παρών για το ύστατο αντίο (η σορός θα μεταφερθεί στις 14:30 στην εκκλησία).

Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγό του Βέρα και στα παιδιά του Αθηνά και Κωνσταντίνο... Καλοστραθιά Γιάννη…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News