ΕΠΣΗ για μητρώο: «Μεγαλύτερη προθεσμία και εξέταση προϋποθέσεων»

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ για μητρώο: «Μεγαλύτερη προθεσμία και εξέταση προϋποθέσεων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή στην ΕΠΟ για το θέμα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις

Η εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων έχει φέρει αντιδράσεις από τα σωματεία, ενώ η ΕΠΣ Ηρακλείου έστειλε σχετική επιστολή στην ΕΠΟ.

Εκτός από τον πρόεδρο, Βαγγέλη Γραμμένο, κοινοποιείται επίσης στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας και όλες τις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις της Ελλάδας.

Η ΕΠΣΗ ζητά να υπάρξει μεγαλύτερη χρονική προθεσμία για τα σωματεία, αλλά να εξεταστούν εκ νέου οι προϋποθέσεις εγγραφής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ συνήλθε σε συνεδρίαση την Δευτέρα 25 Μαΐου και μεταξύ των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, ήταν η συζήτηση σχετικά με την εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων. Ένα θέμα που εξ’ αρχής προκάλεσε τον προβληματισμό της Ένωσής μας αλλά και των σωματείων της δύναμής μας, με αρκετά εξ’ αυτών να ζητούν εγγράφως την παρέμβασή μας επί του θέματος. Δεν διαφωνούμε ότι η οργάνωση και η λειτουργία των σωματείων υπό τις περισσότερες εκ των προϋποθέσεων που επιτάσσει το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων είναι απαραίτητα.

Ωστόσο και με την δική σας στήριξη ζητάμε να δοθούν μεγαλύτερη ημερομηνιακή προθεσμία για την υποβολή των εγγράφων και των αιτήσεων των σωματείων, καθώς η καταληκτική προθεσμία της 5ης Ιουνίου δεν επαρκεί. Παράλληλα ζητάμε να επανεξεταστούν οι προϋποθέσεις εγγραφής, καθώς εκτιμούμε ότι ελάχιστα σωματεία θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στο σύνολό τους.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι βιώνουμε γενικά πολύ δύσκολες καταστάσεις, καθώς ως γνωστό οι εργαζόμενοι μας στα γραφεία της Ένωσής μας τελούν υπό αναστολή εργασίας, αφού έχουμε προχωρήσει σε αναστολή των συμβάσεων λόγω κορωνοϊού και υπολειτουργούμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News