Τοπικό

ΕΠΣΗ: Στις 10 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση

Οι σημερινές αποφάσεις της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου

Συνεδρίασε σήμερα η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και αποφάσισε, μεταξύ άλλων, να πραγματοποιηιεί Γενική Συνέλευση στις 10 Ιουνίου. Επίσης, την 1η Ιουνίου θα γίνει η κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου, σύμφωνα με την οδηγία της ΕΠΟ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις που ανακοίνωσε σήμερα η τοπική Ένωση: 

*Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ ορίζεται για την Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 18:00 ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο ακριβής τόπος διεξαγωγής της διαδικασίας.

*Την Δευτέρα 1 Ιουνίου και ώρα 19:30 θα γίνει στα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣΗ η κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου σύμφωνα με την απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Λόγω των μέτρων προστασίας για την πανδημία, κάθε σωματείο μπορεί να εκπροσωπηθεί με δύο παράγοντες.

*Ομόφωνα το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ αποφάσισε να ζητήσει παράταση της προθεσμίας για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και παράλληλα να επανεξεταστούν οι προϋποθέσεις που αναφέρονται για την εγγραφή των σωματείων.

*Η Επιτροπή Πρωταθλήματος συνεχίζει να επεξεργάζεται το σχέδιο για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών ΕΠΣΗ περιόδου 2020-2021 και στην επόμενη συνεδρίαση θα φέρει στο Δ.Σ. τις προτάσεις της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια