Τοπικό

Παραίτηση-σοκ του Δήμου Φουντουλάκη από τις Γούβες

Ένας από τους εξαιρετικούς παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου αποφάσισε να αποχωρήσει από την προεδρία

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την προεδρία των Γουβών ανακοίνωσε ο Δήμος Φουντουλάκης, μια κίνηση που προκαλεί προβληματισμό και είναι ενδεικτική των επιπτώσεων του κορωνοϊού στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Ένας από τους εξαιρετικούς παράγοντες των τελευταίων ετών, με μεγάλο έργο εντός και εκτός γηπέδων, δεν θα είναι πλέον στο Δ.Σ. της ομάδας, θέλοντας να ασχοληθεί με τις επαγγελματικές του ασχολίες που έχουν μείνει πολύ πίσω.

Να τονίσουμε ότι ο Δήμος Φουντουλάκης έχει καταγράψει σπουδαίες κοινωνικές πρωτοβουλίες με κορυφαία τη στήριξη στο "Δικαίωμα στη Ζωή".

Η δήλωση του Δήμου Φουντουλάκη είναι χαρακτηριστική:

«Μέσα από τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που περάσαμε και περνάμε ο καθένας μας προσπαθεί να ανταπεξέλθει και να προχωρήσει με βάση τις καινούριες, που έρχονται και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλοι.

Στην ζωή μας υπάρχουν στιγμές χαράς, λύπης στεναχώριας και πολλών συναισθημάτων. Σήμερα είναι μία μέρα στενάχωρη γιατί η πανδημία μας έκανε να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα, σχετικά με τα επαγγελματικά, προσωπικά θέματα και άλλα ενδιαφέροντα "χόμπι" που αυτά αναγκαστικά πάνε σε τρίτη μοίρα. Όλοι που ασχολούμαστε, μόνο με τον τουρισμό, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο έχουμε μείνει πίσω και το μέλλον και η επανεκκίνηση είναι αβέβαιη.

Ό,τι και αν έκανα και κάνω προσπαθώ να το κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα και μου επιτρέπουν οι συνθήκες να το κάνω με προσήλωση και στόχους αλλά, οι παρούσες συνθήκες δεν μου το επιτρέπουν, την δεδομένη χρονική στιγμή . Αποφάσισα να παραιτηθώ από πρόεδρος της ομάδας των Γουβών, απέχοντας από τα δρώμενα του ποδοσφαίρου, ρίχνοντας όλο το βάρος στα επαγγελματικά, που λόγω της πανδημίας πήγαν πολύ πίσω.

Την επόμενη χρονιά δεν θα μετέχω στο Δ.Σ της ομάδας αλλά θα είμαι δίπλα σε όποιον αποφασίσει να ασχοληθεί με αυτή. Μια ομάδα άρτια οργανωμένη κι έτοιμη να ξεκινήσει το καινούριο πρωτάθλημα. Θα παραμείνω οπαδός της ομάδας μας και εύχομαι να βρεθούν άνθρωποι που θα συνεχίσουν αυτό που όλες οι διοικήσεις των Γουβών κάνουν πάντα. Να έχουν τις Γούβες ψηλά.

Την απόφαση μου την ανακοίνωσα στα μέλη του Δ.Σ της ομάδας, τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω για την συνεργασία μας.

Ελπίζω και εύχομαι να αλλάξουν τα πράγματα και να επιστρέψω ενεργά στο μέλλον ξανά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια