ΕΠΣΗ: Ομόφωνη απόφαση υπέρ της αναδιάρθρωσης

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Ομόφωνη απόφαση υπέρ της αναδιάρθρωσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέθηκε επίσημα στο τραπέζι η μορφή που θα έχουν τα πρωταθλήματα μετά την διακοπή λόγω κορωνοϊό

Ο κορωνοϊός… σφύριξε πρόωρα την λήξη της φετινής σεζόν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην επανεκκίνηση και στο πως θα γίνει αυτή.

Η ΕΠΣΗ σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη της συνεδρίαση με τα νέα δεδομένα και ήταν ομόφωνη η απόφαση για να προχωρήσουν στην αναδιάρθρωση των τοπικών κατηγοριών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκαν αρκετές απόψεις όμως αποφάσεις σχετικά με τις κατηγορίες, τους προβιβασμούς και τους υποβιβασμούς θα παρθούν στην επόμενη συνεδρίαση μετά και τις προτάσεις που θα κάνει η Επιτροπή Πρωταθλήματος. Η ενημέρωση για το σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΣΗ αναφέρει:

«Συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1) Συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι αποφάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την οριστική διακοπή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ αποφάσισε ομόφωνα την αναδιάρθρωση των τοπικών κατηγοριών και στην προσεχή συνεδρίαση η αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλήματος θα φέρει τις προτάσεις της προς συζήτηση.

2) Αναφορικά με το Κύπελλο ΕΠΣΗ, ο Κυπελλούχος της φετινής περιόδου θα αναδειχτεί μέσω κλήρωσης. Στην επόμενη συνεδρίαση η αρμόδια Επιτροπή Κυπέλλου θα ενημερώσει για το πως θα γίνει η διαδικασία.

3) Συζητήθηκαν διάφορα τρέχοντα θέματα σχετικά με την λειτουργία της Ένωσης και τις επιπτώσεις που φέρνουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News