Κρουσώνας: Εθελοντική δράση από ΠΑΟΚ και φορείς

Ποδόσφαιρο
Κρουσώνας: Εθελοντική δράση από ΠΑΟΚ και φορείς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάλεσμα για καθαρισμό και καλλωπισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων του σωματείου

Ο ΠΑΟΚ μαζί με τους φορείς του Κρουσώνα και με την συνεργασία του δήμου Μαλεβιζίου θα προχωρήσει σε μια εθελοντική δράση την ερχόμενη Κυριακή 17 Μαΐου. Το ραντεβού για όλους δίνεται στις 10 το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σωματείου με σκοπό τον καθαρισμό και τον καλλωπισμό τους. Η ανακοίνωση του ΠΑΟ Κρουσώνα αναφέρει:

"Ο εθελοντισμός δεν είναι απλά ένας όρος είναι στάση ζωής και μας άφορα όλους ανεξάρτητα από οικονομικές ή κοινωνικές διακρίσεις καθώς προάγει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών και ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή.

Για τον σκοπό αυτό ο ΠΑΟ Κρουσώνα μαζί με τον δήμο Μαλεβιζίου - την τοπική κοινότητα Κρουσώνα - τον πολιτιστικό σύλλογο Κρουσώνα -τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων - καθώς και τους υπόλοιπους φορείς της κοινωνίας μας, αποφάσισε την Κυριακή 17/05/2020 στις  10:00πμ να συναντηθούμε όλοι μαζί (τηρώντας φυσικά τους υγειονομικούς κανόνες που επιβάλλονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες) με σκοπό τον καθαρισμό και τον καλλωπισμό των αθλητικών μας εγκαταστάσεων στο αθλητικό κέντρο Κρουσώνα!

Έχουμε την υποχρέωση το στολίδι που μας  παρέδωσαν οι προκάτοχοι μας -να γίνει  σημείο αναφοράς της κοινωνίας μας όχι μόνο της ομάδας μας του ΠΑΟΚ...άλλα του πολιτισμού -του αθλητισμού - και της υπευθυνότητας ολόκληρης της κοινωνίας μας.  Την Κυριακή λοιπόν απλώνουμε όλοι μαζί το χέρι μας και γράφουμε άλλη μια σελίδα.

Την σελίδα του εθελοντισμού .... ενώνουμε λοιπόν τις δυνάμεις μας για ένα ομορφότερο και καθαρότερο περιβάλλον!

Δ.Σ. ΠΑΟ Κρουσώνα"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News