Δαμάστα: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Σαρρής

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Σαρρής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ηλικία 52 ετών άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας οδύνη και πένθος σε όλους

Ημέρα θλίψης ξημέρωσε για την οικογένεια του ΑΟ Δαμάστας λόγω της ξαφνικής απώλειας του πρώην προέδρου του σωματείου Γεώργιου Σαρρή του Ευαγγέλου. Σε ηλικία 52 ετών άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας οδύνη και πένθος σε όλους.

Ο Γεώργιος Σαρρής είχε διατελέσει πρόεδρος στο σωματείο την σεζόν 2002-2003. Ήταν γεωοπόνος και διατηρούσε κατάστημα με γεωπονικά είδη στο Γάζι.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης, το Δ.Σ. και όλη η ομάδα εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους και την συμπαράστασή τους στην οικογένειά του για το βαρύ πένθος τους. Αντί στεφάνου η Δαμάστα θα καταθέσει χρηματικό ποσό στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σε συλλυπητήριο μήνυμα της η Δημοτική Παράταξη Μαλεβιζίου ¨ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ" για τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Σαρρή αναφέρει τα εξής:

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα την αιφνίδια απώλεια ενός λαμπρού Μαλεβιζιώτη και εκλεκτού τέκνου της Δαμάστας, του γεωπόνου Γιώργου Ευαγ. Σαρρή, που έφυγε από τον κόσμο στην πιο παραγωγική περίοδο της ζωής του.

Ο εκλιπών είχε συνδέσει την παρουσία του με διαρκή προσφορά, τόσο ως ένας άξιος επιστήμονας, όσο και με την ανάμιξή του στα κοινά.

Ως Γεωπόνος, στάθηκε πάντα στο πλευρό των Αγροτών της περιοχής μας, με τις πολύτιμες συμβουλές και την διαρκή καθοδήγησή του.

Η αγάπη του προς τη Δαμάστα και γενικότερα το Μαλεβίζι, υπήρξε ο λόγος της ενασχόλησής του με τα δημοτικά. Επί Δήμου Τυλίσου, εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος και διετέλεσε Αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Φθενού, αξιώθηκε δε να συμβάλει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση και επίλυση πλήθους προβλημάτων.

Η απρόσμενη απώλειά του που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, προκαλεί σε όλους μας δικαιολογημένα αισθήματα βαθύτατης οδύνης.

Η παράταξή μας απευθύνει εγκάρδια συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΜΑΣΤΑΣ

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας μόλις πληροφορήθηκε τον απροσδόκητο θάνατο του εκλεκτού μέλους του συλλόγου μας, 

ΣΑΡΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ τ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

συνήλθε έκτακτα σήμερα Σάββατο 09 Μαΐου 2020, σε κλίμα οδύνης εκφράζοντας την βαθιά του θλίψη για την απώλεια του εκλιπόντος.

Ο Γιώργος Σαρρής, υπήρξε ένας εξαίρετος  Δαμαστιανός με μεγάλη προσφορά στα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της αγαπημένης του Δαμάστας, συμμετείχε και στήριζε ενεργά όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας και υπηρέτησε πιστά τα κοινά μέσα από τις θητείες του ως Αντιδήμαρχος Τυλίσου και  Προέδρου του Αθλητικού Ομίλου Δαμάστας.

Όλοι εμείς που είχαμε την τιμή να ζήσουμε και να συνεργαστούμε με τον Γιώργο Σαρρή σήμερα αισθανόμαστε ότι το κενό που αφήνει ο πρόωρος χαμός του είναι δυσαναπλήρωτο.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας στην έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε τα εξής:

  1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών του στην οικογένεια του.
  2. Να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
  3. Να διατεθεί ποσό αντί στεφάνου στη μνήμη του.
  4. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News